- Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Ciach Ciach Ciach....
Nie testowany przeze mnie
- Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Dodano przez: Cyqor
Jeszcze jedna osoba doda ten sam temat w dziale News, to wszyscy dostaniecie ostrzeżenia.
Dodano przez:
HABIBI
Ooo-Ooo , tak trzymać Cyqor
-- 06.09.2015, 18:06 --
OOO fajnie fajnie widać że ekipa czuwa
To żeby nie zakładać kolejnego tematu o tym dziale, będę wdzięczny jak mi ktoś powie co trzeba zainstalować, co jest tą łatką, spoofem czy po prostu aktualizacją by działało to wszystko online. Jest 6 linków w tej wersji 4.75.3. Czy jest to ten najwięcej pobierany tzw REBUG 4.75.3 REX EDITION? Wygląda to jak całkiem nowe CFW do instalacji, pytanie czy ta sama wersja MM czy psn patch którą instalowałem na 4.75.1 będzie również funkcjonować, zależy mi tylko na online.
Pozdro i wybaczcie za tego newsa z nową wersją.. sugerowałem się poprzednim tematem skoro był 4.75.1 i 4.75.2 uznałem że tak to ma wyglądać. Kto ma czas na czytanie regulaminu

---19:47---
Instaluje właśnie nową wersję 4.75.3 na obecną 4.75.1. Zależy mi na grze online, czy ta aktualizacja zawiera jakiś spoof ?
Słyszałem na forum że to niby wystarczy. Pytam z ciekawości i bezpieczeństwa.
Nie do końca rozumiem te zdanie ze strony rebuga.
(REBUG MODE on TOOLBOX is required for PSN /SEN Access , until next OFW update)
O co chodzi z tym rebug mode?
Po instalacji nie działa ani psn patch ani MM tak więc nie sprawdzę czy działa online co kolwiek.
Zainstalowałem ten tolbox, wszedłem i w system mode zmieniłem z normal Na rebug.. nie wiem czy tak miało być czy nie.
Dodano przez:
Cyqor
Co by nie zakładać nowego tematu, moja cierpliwość naprawdę się kończy