Webman MOD duży problem !

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Re: Webman MOD duży problem !

Postprzez tomsz666 » 30.12.2014, 20:23

Czytam to wszystko już kolejny dzień i niby wszystko jest ale nie wszystko do końca takie jasne i zrozumiałe. Wiem, że przy instalacji psnpatch instaluje mi się webman ( katalog z wizerunkiem pad w środku ). I teraz nie wiem czy to dokładnie nazywa się webman czy webman mod. Bo jeśli to jest to samo to wszystko jasne. Chociaz kolega w innym temacie napisał tak:
Webman mod to rozszerzenie do webmana i ma więcje opcji w sobie. Ja zawsze webman mod instaluje na samym końcu.

Więc pytam jakich opcji ma więcej? Co mi daje? Ty mówisz, że dzięki temu mogę grać on-line a kolega w tamtym samym wątku skąd jest 1-szy cytat mowi:
Jak chcesz zaaktualizować psnpatch do innej wersji to robisz tak:
-WYŁĄCZASZ SPOOFER (tak jak włączasz) -> BARDZO WAŻNE !
-odinstalowywujesz pluginy (odwrotnie jak instalacja)
-usuwasz psnpatch
-instalujesz nowy
-instalujesz pluginy
-spoofer
-webman mod jak chcesz

Czyli wg Ciebie to nie jak chce tylko jak chce grać on-line tak? Do tego to jest?

Wiem, że męczę bułę ale chyba po to jest forum aby niejasności wyjaśniać a nie tylko zbierać podziękowania i rosnąć w randze. Bo przeczytałem już raczej wszystko związanego z tematem i nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytania, dlatego wciąż pojawiają się nowe.
tomsz666
Platinum Member
Platinum Member

Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 9 razy
Firmware: HABIB 4.46 V1.03 COB

Sponsorzy

Poprzednia strona

• Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc