hebis napisał(a):Witam!Mam zainstalowaną cobre ode soft 4,65 swap zrobiony na sport champions ird BCES-00795 i FIFA 15 chodzi mi bez neta a z netem się wiesza.6 pozostałych gier po uruchomieniu i wymianie swap wiesza się przy próbie wgrania plików na twardy w konsoli(gra odpala i zaczyna kopiować pliki na twardy).Czy coś robię nie tak?zły swap czy co?
-- 28.12.2014, 15:19 --
Czy jak nagrywacie swap macie dostęp do jakiś plików na dysku bd?Ja nie mam pokazuje że dysk jest pusty.

krzysiupoc napisał(a):na 3004 da się zrobić tego homemade dmc ?

krzysiupoc napisał(a):Coś czuję że wole poczekac na oryginalne DMC xD, znaczy sie że napewno coś rozwale z moim szczęściem

krzysiupoc napisał(a):a gdzie znajde ten rezystor bo w kartuzach nie ma elektronicznego ?

krzysiupoc napisał(a):no nic, nie mogę znaleźć hmm, a zwykły switch ? taki np jak jest w zabawkach nie może być ? jest mały i praktycznie niezauważalny dla oka

krzysiupoc napisał(a):dobra, jedno piwko i do pracy
-- 28.12.2014, 19:17 --
teraz mam gorszy problem, po aktualizacji do 2.3 przestało mi widzieć napęd a cobra jest cały czas zielona -_-

looozak napisał(a):hebis napisał(a):Witam!Mam zainstalowaną cobre ode soft 4,65 swap zrobiony na sport champions ird BCES-00795 i FIFA 15 chodzi mi bez neta a z netem się wiesza.6 pozostałych gier po uruchomieniu i wymianie swap wiesza się przy próbie wgrania plików na twardy w konsoli(gra odpala i zaczyna kopiować pliki na twardy).Czy coś robię nie tak?zły swap czy co?
-- 28.12.2014, 15:19 --
Czy jak nagrywacie swap macie dostęp do jakiś plików na dysku bd?Ja nie mam pokazuje że dysk jest pusty.
Wygenerowałeś gry przy pomocy plików IRD (PS3 Iso Rebuilder)? Nagrany SWAP wygląda jako pusty, tak powinno być.
krzysiupoc napisał(a):to walniemy po normalnemu system :#
-- 28.12.2014, 19:57 --
ma ktoś 2.2v3 do instalacji bo na maxconsole nie ma tej wersji
-- 28.12.2014, 19:59 --
mam :3
-- 28.12.2014, 20:18 --
https://www.youtube.com/watch?v=VS-wJdMBTxg oto wynik xD
-- 28.12.2014, 20:57 --
dobra, próbowałem unbricka, nic z tego, płytka nie reaguje w ogóle na napięcie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości