thcfan napisał(a):wysle ktos mi plik CFG
thcfan@onet.pl
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

looozak napisał(a):adammos napisał(a):Ogólnie gry z różnych wstawek śmigają, ale mam GoW Wstąpienie wstawkę Duplex, przerobiłem pod swapa. I po podmiance płyt, zamiast się włączyć gra, wychodzi do menu konsoli (bez żadnego błędu). Da się to odpalić?
God of War: Wstąpienie [BCES01741] u mnie działa bez problemu na 4.66, wersja z polskim dubbingiem
Tylko twórz obrazy gier z plikami IRD przy pomocy PS3 ISO Rebuilder wtedy wszystko działa.

adammos napisał(a):looozak napisał(a):adammos napisał(a):Ogólnie gry z różnych wstawek śmigają, ale mam GoW Wstąpienie wstawkę Duplex, przerobiłem pod swapa. I po podmiance płyt, zamiast się włączyć gra, wychodzi do menu konsoli (bez żadnego błędu). Da się to odpalić?
God of War: Wstąpienie [BCES01741] u mnie działa bez problemu na 4.66, wersja z polskim dubbingiem
Tylko twórz obrazy gier z plikami IRD przy pomocy PS3 ISO Rebuilder wtedy wszystko działa.
Mam tą samą wersję, ale patrzę, że ten program wskazał te dwa pliki jako błędne, więc chyba muszę szukać innej wstawki

undercover napisał(a):Witam. Posiadam ps3 ss 4.53 ofw + cobra 2.2. Jeżeli zaktualizuje konsole do 4.66, to każda nowa gra będzie wymagała nagrania "świeżego" swapa ?

smolo napisał(a):A jeśli nagramy nowego swapa z tym samym IRD to trzeba znowu przerabiać gry nowym swap.iso czy nie ma konieczności?
Since genps3swapdisc v1.1, already converted isos will not need to be re-converted with convertps3iso when new eboots are added to the swap disk, as long as you select the existing swap disc and say yes to overwrite it.

smolo napisał(a):A jeśli nagramy nowego swapa z tym samym IRD to trzeba znowu przerabiać gry nowym swap.iso czy nie ma konieczności?

thcfan napisał(a):moje DMC
https://www.youtube.com/watch?v=6VeOkiIeU2s

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość