Posiadam problem z moją konsolą Ps3 FAT 80 gb. Kilka dni temu po ponad 2 tygodniowej przerwie w graniu na konsoli odpaliłem grę Assassin's Creed 3. Po jakiś 1,5 h grania obraz w grze zaczął się przycinać a np w miejscu drzew wyskakiwały jakieś niebieski-zielone siatki, coś jakby gra była a jakiejś wczesnorozwojowej wersji. Po jakiś 20 minutach występowania takiego problemu konsola zawiesiła sięi czerwona dioda zaczęła mrugać. Bo którym czasie chciałem ją uruchomić ale na dzień dobry witała mnie mrugająca dioda czerwona. Pomyślałem, że konsola może się przegrzała więc wykonałem fantest + odkurzyłem z zewnątrz bez integrowania we wnętrzności urządzenia;p. Dzisiaj konsola normalnie mi odpaliła i w menu ładnie chodziła, jednak po uruchomieniu gry po jakiejś minusie zaczęły pojawiać się porządne lagi i spadki fps po czym 4 min od odpalenia gry konsola znów się zresetowała. Przegrzewanie konsoli można wykluczyć, ponieważ wraz z wykonanym downgrade konsoli przez firmę godna polecenia - Virtual Future