unster napisał(a):uf, w końcu kupiona
gdy już będę miał OFW 3.55, instaluję CFW 3.55... a potem, mogę od razu najnowszą wersję np. Rogero / Habib? Czy to istotne jaka wersja (w sensie od kogo)?

Zwolan napisał(a):unster napisał(a):
Jak będziesz miał OFW 3.55 to od razu instaluj na to najnowsze CFW byle nie 4.53a od kogo to sobie sam wybierz. Poczytaj tematy na forum i zdecyduj. Ja wybrałem jako swoje pierwsze CFW Rogero 4.50 i jestem zadowolony

szkapa napisał(a):Zwolan napisał(a):unster napisał(a):
Jak będziesz miał OFW 3.55 to od razu instaluj na to najnowsze CFW byle nie 4.53a od kogo to sobie sam wybierz. Poczytaj tematy na forum i zdecyduj. Ja wybrałem jako swoje pierwsze CFW Rogero 4.50 i jestem zadowolony
czemu nie cfw 4,53 ? pytam bo sam niedługo dostane konsole i chciałem to własnie sobie wgrać

unster napisał(a):Hej,
dziś będzie u mnie konsola po downgrade-dzie (do 3.55), teraz pytanie:
mając właśnie 3.55 na pokładzie pomijam krok pierwszy z tego tutoriala? kmeaw-3-55-cfw-ps3-custom-firmware-t29.html

czemu nie cfw 4,53 ? pytam bo sam niedługo dostane konsole i chciałem to własnie sobie wgrać
Instaluj 4.53. Nie będziesz musiał się bawić spooferami i wszystko śmiga. Najlepiej cobre.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości