przez czerstwy22 » 17.07.2013, 20:11
zjeść zjadła normalnie, jak zawsze, tylko nie odczytuje jej i nie chce oddać. Nie powiedziałem a pewnie to istotne, jak klikam na wysuwanie to pika 3 razy, tak jak by płyta była w trakcie odczytu bodaj? Czuje że faceta od przerabiania ostro muszę zjechać...
Na razie zrobiłem format i reinstaluje system na czysto bo jeszcze inne bajki w międzyczasie się działy. Później spróbuje fan testem opróżnić napęd, a jak to nie da to chyba sam rozbiorę konsole i napęd, bo innego wyjścia już nie ma? Jak co to mam fat'a.
Format zrobiony, system wgrany, Fan test przeprowadzony, płyta dalej siedzi. Nie można jakoś wymusić na napędzie oddania płyty? Bo mechanicznie szczerze wątpię żeby z napędem coś się stało, może tasiemka nie styka jak należy i to przez to...
-- 17.07.2013, 21:52 --
Jest jeszcze lepiej. Żadne gry instalowane z pkg się nie ładują, zostają na czarnym ekranie, multiman i druga z opcji która w CFW dochodzi w grach wywala błędy, są to kolejno 80010009 i 8002BF14. Konsola jest całkiem uwalona teraz czy co? Bo już nie mam ani siły ani nerwów na nią...
-- 17.07.2013, 22:07 --
Do tego jeszcze nie działa autologowanie do PSN (Też ma swój osobliwy numerek). Powiedzcie że sam mogę to naprawić, nawet jeśli wchodzi w grę rozbieranie konsoli...