ma_ko napisał(a):No ok, a jeszcze jedno:
1. jak sony banuje to banuje konsolę czy konto? np. mam teraz konto i na nim parę zakupionych gierek to lepiej po przeróbce założyć nowe konto i na nim grać? czy moge grać (offline) mając konsolę podłączoną do internetu?
2. pytanie łączy się z poprzednim, chodzi mi o to że z konsoli, głownie youtube lub singstar korzysta moja młodsza siostra i nie chciałbym za każdym razem włączać i wyłaczać połączenia internetowego na konsoli...
chyba że można tak że będę się logował tylko żeby coś pobrać z PS store a a tak normalnie to będę wylogowany, a youtube będę uzywał w jakiejs wersji nie wymagajacej logowania do PSN, jest taka?
sorki że tak kręce tak ale wolę się upewnić zanim przerobię
Siema,mam pytanko ,a mianowicie mam habiba 4.70 i webmana,czy istnieje mozliwosc kopiowania gier z plyt na zewnetrzny hdd przez webmana?
Jezeli nie to czy moge miec 2 menagery na konsoli,bo wiem ze przez mm da sie skopiowac gre. i czy potem moge wywalic mm bez problemow,co z grami ktorych plik zajmuje wiecej niz 4 GB,tylko splitter?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości