Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

ZOFMOD 4.76 Spoofer

  • Sponsorzy

ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez GNT » 05.09.2015, 09:27

Obrazek
Oto spoofer od developera ZOFMOD, jest to alternatywa dla arch spoofer.
Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Jeśli pomogłem kliknij w górnym prawym rogu Obrazek a nie pisz dzięki :)
Avatar użytkownika
GNT
Donators
Donators
 
Posty: 573
Lokalizacja: Sypniewo
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 60 razy
Dołączył(a): 12.01.2012, 18:22
Firmware: HABIB/COBRA 4.76

Sponsorzy

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez kopec57 » 05.09.2015, 09:40

Będzie mi to działać jak zainstaluje na BETA v0.3 - 4.75 HABIB (COBRA v7.10) ?
kopec57
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 41
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 08.12.2014, 12:53

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez t212ruman » 05.09.2015, 09:44

Będzie działać ,zainstalowane na Habibie z cobrą ,działa perfect :wink:
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 908
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 149 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez kopec57 » 05.09.2015, 10:11

Pierwszy raz będę instalował spoofer.Co tam dokładnie trzeba zrobić przy instalacji?I czy po zainstalowaniu jak będę chciał grać online to normalnie mam się ukrywać przez psn patch kombinacją klawiszy?
kopec57
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 41
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 08.12.2014, 12:53

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez t212ruman » 05.09.2015, 10:19

Instalacja tego spoofa jest prosta ,ukrywasz się normalnie jak zawsze,tylko gość zaszalał z obrazkiem w tle i nic nie widać :facepalm:
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 908
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 149 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez kopec57 » 05.09.2015, 10:27

Dobra zainstalowałem,w systemie pokazuje że jest 4.76 i teraz już nic w tym spoofer nie robić tylko normalnie ładować gre przez webmana kombinacja lawiszy i wsio tak jak było zawsze tak?
kopec57
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 41
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 08.12.2014, 12:53

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez t212ruman » 05.09.2015, 10:29

Tak, dokładnie tak jak Piszesz :)

Za ten post autor t212ruman otrzymał podziękowanie od
kopec57 (05.09.2015, 10:30)
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 908
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 149 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez clayton » 05.09.2015, 12:58

Panowie, pochwalcie się jak któryś dostanie już banana :-))
Jeśli pomogłem możesz dać łapkę :)
Avatar użytkownika
clayton
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 45
Lokalizacja: Legnica/Złotoryja
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 18 razy
Dołączył(a): 15.08.2011, 14:28
Firmware: Habib Cobra 4.75
PSN ID: Matole_89

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez t212ruman » 05.09.2015, 14:02

@clayton nie ma takiej opcji,podmienia to co ważne dla sony :wink:
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 908
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 149 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez NeuroN » 05.09.2015, 14:55

Na Habib 4.70 Cobra też będzie działać dobrze? Czy trzeba mieć 4.75?
Avatar użytkownika
NeuroN
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 131
Podziękował : 12 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Dołączył(a): 13.06.2013, 20:18
Firmware: Rebug 4.78.2 Cobra

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez t212ruman » 05.09.2015, 15:05

Wspiera CFW 4.66,CFW 4.70 ,CFW 4.75 ,więc powinno działać .
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 908
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 149 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez DawidB » 05.09.2015, 23:13

A działa tylko na CEX czy na DEX także?
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1247
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 187 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez GNT » 06.09.2015, 10:06

DawidB napisał(a):A działa tylko na CEX czy na DEX także?


Z tego co wyczytałem to spoofer działa na DEX 4.75
Jeśli pomogłem kliknij w górnym prawym rogu Obrazek a nie pisz dzięki :)
Avatar użytkownika
GNT
Donators
Donators
 
Posty: 573
Lokalizacja: Sypniewo
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 60 razy
Dołączył(a): 12.01.2012, 18:22
Firmware: HABIB/COBRA 4.76

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez t212ruman » 06.09.2015, 13:27

Podmieniłem tło w programie ,menu stało się bardziej czytelne :)

Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 908
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 149 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: ZOFMOD 4.76 Spoofer

Postprzez Zizi921 » 07.09.2015, 22:52

I jak gra ktoś póki co bez bana na habib cobra 4.75?
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Następna strona


  • Sponsorzy

Powrót do Spoofery

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

© 2010-2018