Spróbuj tak jak tutaj: https://www.youtube.com/watch?v=vwrxInwfz_E
Tutaj kolega próbował wczoraj i udało mu się. Ewentualnie skontaktuj się z nim.
downgrade-kalisz-ostrow-i-okolice-t11052.html
misiek1985 napisał(a):Bez dysku też niestety nie chce ruszyć.Teraz już wiem że to moja wina, troche nie doczytałem gdyż mam wersje 2504B ale niestety Data Code 1B i tu jest pies pogrzebany.Orientuje się ktoś jaki jest koszt naprawy ??
Częściowo trafiłeś na dobre informacje. Twojej konsoli nie da się przerobić na cfw a jedynie wykorzystać explolit który złamie zabezpieczenia konsoli ale to nadal oficjalny soft.Setool napisał(a):Witam,
mam pytanie czy i jak można przerobić konsolę super slim CECH-4004C. Kierują mnie ludzie z różnych stron do różnych postów, ale tam trafiam na informację, że nie da się mojej konsoli. Później trafiam na filmiki na youtubie, klikam w link, a tam napisane, że nie da się mojej konsoli. Już szczerze mówiąc zgłupiałem. Chciałbym odpalić wersje zapasowe gier ale na razie idzie to wszystko jak krew w piach.
Erwto napisał(a):Czyli jak dobrze rozumiem ten cały HAN działa na każdej PS3 ale czy odpala on gry z psx i ps2 ? Słyszałem że tak i nie wiec jak to w końcu jest ? Bo ostatnimi czasy zastanawiam się nad kupnem konsolki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość