Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Wymagane Pliki Do Grania, Które Mam!

Tylko i wyłącznie o grach
Regulamin działu
Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Wymagane Pliki Do Grania, Które Mam!

Postprzez AlexZero » 15.10.2017, 23:01

Witam serdecznie
Posiadam grę Call of Duty®: Modern Warfare 3
Gdy chce zagrać online w mecz publiczny to pisze:
Gra tylko na oryginalnych mapach gry przejdź do store i pobierz zawartość czy coś (to nie DLC lub update)
Okej zaryzykowałem i pobrałem update normalnie z serwerów sony (nie w PlayStation Network) i poszło, ale zawiesiło mi ps3 więc Włączam a tu nadal ten sam komunikat a pobrałem te pliki mówię ehh i pobrałem jeszcze raz, ale teraz po wejściu w grę (z płyty)
Pisze wymagana płyta gry do uruchomienia gry czy coś i nie odpala... Pomocy a i nikt nie ma takich problemów FIX żadnych nie znalazłem i żadnych update na cfw i informuje że mam wgrane mod menu do tej gry. Pozdrawiam
ObrazekPS3-HACK.PL
xmbmods.co Bezpośrednie pobieranie Dla CFW Bez Oszukiwania? Chciałbym ,ale nie umiem się powstrzymać
Avatar użytkownika
AlexZero
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeczpospolita Polska
Podziękował : 31 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 18.02.2017, 03:32
Firmware: Rebug 4.82 DEX
Ostrzeżenia: 1

Sponsorzy

Re: Wymagane Pliki Do Grania, Które Mam!

Postprzez DawidB » 16.10.2017, 00:08

A masz wgrane mod menu do tej gry?
Jak tak to usuń je i sprawdź czy gra pójdzie.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1575
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 253 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Wymagane Pliki Do Grania, Które Mam!

Postprzez AlexZero » 16.10.2017, 17:18

DawidB napisał(a):A masz wgrane mod menu do tej gry?
Jak tak to usuń je i sprawdź czy gra pójdzie.

Znaczy tak działa raz uda mi się ten problem rozwiązać (te mapy), ale konsola tak czy siak się zatnie a jak nie to ja wyjdę i po tym będzie znowu komunikat a i ważne
WŁĄCZAM PS3 GRA W NAPEDZIE I ODRAZU MOGE ODPALIĆ I DZIAŁA ALE GDY ZMIENIE PS3ID BY GRAĆ ONLINE I PSN PATCH I NINJA TO POTYM WYSKAKUJE KOMUNIKAT PRZY PROBIE WEJŚCIA DO GRY
Żeby włożyć do napędu grę i uruchomić ponownie a przecież mam te grę w napędzie
ObrazekPS3-HACK.PL
xmbmods.co Bezpośrednie pobieranie Dla CFW Bez Oszukiwania? Chciałbym ,ale nie umiem się powstrzymać
Avatar użytkownika
AlexZero
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeczpospolita Polska
Podziękował : 31 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 18.02.2017, 03:32
Firmware: Rebug 4.82 DEX
Ostrzeżenia: 1

Re: Wymagane Pliki Do Grania, Które Mam!

Postprzez DawidB » 16.10.2017, 22:29

Napisz dokładnie ci i jak robisz po kolei.
Bo może błąd tkwi w szczególe uruchamiania.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1575
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 253 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Wymagane Pliki Do Grania, Które Mam!

Postprzez AlexZero » 17.10.2017, 17:17

DawidB napisał(a):Napisz dokładnie ci i jak robisz po kolei.
Bo może błąd tkwi w szczególe uruchamiania.

Więc tak
Włączam sobie ps3, mam grę w dysku, i mogę odpalić i działa! , ale chcę grać online wiec wchodzę w REBUG TOOLBOX > UTILITIES > PS3ID > EID 84 (CEX)
I po wyjściu z Rebug TOOLBOX gra nie odpala
"Aby Zagrać w grę, należy włożyć następujaca płytę. Włóż płytę ,a następnie uruchom grę ponownie " ERROR [ 8001003D] No i po tym nie działa
Nie włączyłem żadnych spoofer przed Rebug TOOLBOX :-x
Po prostu po zmienianie PS3ID BY UZYWAC PSN TO NJE DA RADY ODPALIĆ GRY.!!

--- 17.10.2017, 16:20 ---

DawidB napisał(a):Napisz dokładnie ci i jak robisz po kolei.
Bo może błąd tkwi w szczególe uruchamiania.

A i po wgraniu mod menu gra odpala :/ jakk

--- 17.10.2017, 16:22 ---

DawidB napisał(a):Napisz dokładnie ci i jak robisz po kolei.
Bo może błąd tkwi w szczególe uruchamiania.

Ale po odpaleniu gry wyskakuje komunikat o pobraniu DLC

--- 17.10.2017, 19:02 ---

DawidB napisał(a):Napisz dokładnie ci i jak robisz po kolei.
Bo może błąd tkwi w szczególe uruchamiania.

NAPRAWILEM TO TEMAT ZAMKNIĘTY
ObrazekPS3-HACK.PL
xmbmods.co Bezpośrednie pobieranie Dla CFW Bez Oszukiwania? Chciałbym ,ale nie umiem się powstrzymać
Avatar użytkownika
AlexZero
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeczpospolita Polska
Podziękował : 31 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 18.02.2017, 03:32
Firmware: Rebug 4.82 DEX
Ostrzeżenia: 1



  • Sponsorzy

Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

© 2010-2018