Do tej pory używałem na oprogramowaniu FERROX Cobra 4.84 Webmana 1.47.10 oraz PSN Pach 2017.02/B. Kiedy system startował to w górnym prawym rogu pokazywały się 2 dymki z napisami że Webman został załadowany oraz za chwilę, że PSN Patch jest włączony.
Przeważnie kiedy aktualizuje oprogramowanie konsoli patrzę też czy te 2 programy nie mają jakiś nowszych wersji i tak było tym razem. Zaktualizowałem do FERROX Cobra 4.85 i patrzę jest nowy Webman o numerze 1.47.25.9. Zainstalowałem go choć już na wstępie zwróciłem uwagę iż, poprzednie moje pkg webmana miały około 5-6MB a ten ma 11MB i tamte były określane jako upadter a ten jako installer.
I teraz tak nie mogę zmusić nowego webmana 1.47.25.9 do tego aby przy włączaniu konsoli pokazywał chmurkę "webman załadowany" pomimo tego iż wiem, że na pewno gdzieś taka opcja istnieje gdyż widać to na filmiku
https://youtu.be/gslwNrilPU4?t=95 w 1.38 minucie. Sam webman na pewno się ładuje bo z kolei wciskając L3+R3+R2 dostaje powiadomienie iż webman został wyładowany. Ale mam też gorszą rzecz - często na nowym webmanie 1.47.25.9 wiesza mi się konsola na uruchamianiu w momencie logowania usera.
Ma ktoś jakieś pomysły na razie wróciłem do starej wersji.