Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
[b]W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu.
  • Sponsorzy

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez piotr4251 » 10.11.2011, 21:42

nic nie pomoglo moze to wina konsoli
piotr4251
Newbie
 
Posty: 3
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 09.11.2011, 13:08
Firmware: 3.55

Sponsorzy

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez darkos » 12.11.2011, 08:07

Hej, może mi ktoś pomóc w doborze fixa do Uncharted 3 BCES01175 46.872 mb

Mój problem jest taki że już pogubiłem sie w tych fixach i ich updejtach. Wcześniej użyłem jeden z nich i gra działała, dziennik też. Doszedłem to 5 chaptera i gra wiesza się w momencie wejścia do tunelu. :>

Przed patchowaniem zrobiłem sobie back up całej gry, zajmuje 46 giga i teraz mam świeżą niczym nie poprawianą wersje U3 BCES01175 na dysku laptopa. Te patchowaną wywaliłem i teraz poszukuje fixa który usunie:

- freeze w 5 levelu gdy chce wejść do tuenlu
- oraz późniejsze błędy gdy Drake sam otwiera dziennik w 9 i 11 levelu
Avatar użytkownika
darkos
Banned
Platinum Member
 
Posty: 267
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy
Dołączył(a): 12.11.2011, 07:39

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez audia4 » 14.11.2011, 23:00

Witam

Mam problem z Uncharted 3

Wrzuciłem gre na ps3 ,usunołem camera.txt podmnieniłem EBOT i poterm PARAM i jak w łączam gre to mi wyskakuje :

verifying data copy 1 files........

i po tym czarny ekran i nic sie nie dziej, co robić?? :(
Avatar użytkownika
audia4
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 123
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 04.11.2011, 22:55

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez darkos » 14.11.2011, 23:20

Ja sciągnąłem tego fixa Uncharted3FixRepackv5 <-- szukaj po tej nazwie, postąpiłem zgodnie z instrukcją i przeszedłem gre bez żadnych problemów. Zadnej zwiechy, tylko gra sie jednym tchem, gra pękła w jedną noc. 10 godzin to za krótko :(
Avatar użytkownika
darkos
Banned
Platinum Member
 
Posty: 267
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy
Dołączył(a): 12.11.2011, 07:39

Uncharted 3 PL

Postprzez Arecki1987 » 15.11.2011, 21:33

Witam, mam problem. Ponieważ nie mam pojęcia jak przekopiować plik pak23.psarc który zajmuje 8,5gb. W czymś go podzielić, jeśli tak to czym i jak go scalić z powrotem na konsoli. Proszę o pomoc
Arecki1987
Newbie
 
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 12.08.2011, 10:05
Firmware: 3.55

Re: Uncharted 3 PL

Postprzez MKX » 15.11.2011, 21:46

Plik należy wypakować programem PSARC. Po tej operacji nie będzie już potrzebny.
Our own future.
Avatar użytkownika
MKX
Administrator
Administrator
 
Posty: 1155
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 231 razy
Dołączył(a): 20.10.2010, 12:01
Firmware: OFW

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez thorg » 15.11.2011, 23:36

u mnie po odpaleniu tej gry konsola zglasza koniecznosc upgrade do 3.60 ! da sie to ominac ?
thorg
Member
Member
 
Posty: 11
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 26.10.2011, 20:49

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez wikariusz » 16.11.2011, 00:27

Mi udało się uruchomić za pomocą tego fix-a (dobry dla laików bo sam robi wszystko za Ciebie ;P)
http://www.megaupload.com/?d=FOYLOGKT
JB 3,41 hermesv4b Multi MAN
wikariusz
Newbie
 
Posty: 6
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 13.11.2011, 23:49

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez lukasz1091 » 16.11.2011, 21:46

Wgraj fixa
"Lubię fajne cycki i zimną whisky"
Obrazek
Obrazek
Pomogłem? Kliknij w Obrazek
Avatar użytkownika
lukasz1091
Diamond Member
Diamond Member
 
Posty: 323
Lokalizacja: Lublin
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 51 razy
Dołączył(a): 18.08.2011, 13:47
Firmware: CFW 3.55.4 Rebug REX

Re: Uncharted 3 PL

Postprzez Arecki1987 » 17.11.2011, 18:00

Skopiowałem wszytsko, podmieniłem eboot, gra się załącza i staje na momencie startowym z czarnym ekranem i kręcącym się pierścieniem.
Arecki1987
Newbie
 
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 12.08.2011, 10:05
Firmware: 3.55

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez thorg » 17.11.2011, 18:20

no lipa .. wgralem fixa dla debili od wikariusza@ ale chyba jestem debil do kwadratu bo caly czas chce mi software do 3.60 upgradowac ! jakies inne rozwiaqzania ?mam wersje 48 GB
thorg
Member
Member
 
Posty: 11
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 26.10.2011, 20:49

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez darkos » 17.11.2011, 18:40

Też tak miałem że sciagnąłem versie Duplex, 46 giga zajmowała. Ale zanim zrobiłem jakieś poprawki zrobiłem kopie zapasową całej gry.

Wgrałem jednego fixa, gra działała poprawnie do 5 leveleu. Wieszała sie w momencie wejścia do tunelu.
Wgrałem drugiego, gra przestała sie całkowicie uruchamiać :/

Wywaliłem te wersje, zrobiłem kopie jeszcze raz, wgrałem tego fixa tego szukaj --> Uncharted3FixRepackv5 zgodnie z prostą instrukcją bo w zasadzie cały proces jest zautomatyzowany i skończyłem całą gre bez problemów ;] Ale na piratebay znajdziesz wersje totalnie gotową do grania 26 giga bez filmików 3D i bez dodatkowych języków, tylko Angielski.
Avatar użytkownika
darkos
Banned
Platinum Member
 
Posty: 267
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy
Dołączył(a): 12.11.2011, 07:39

Re: Uncharted 3 PL

Postprzez darkos » 17.11.2011, 18:42

Napewno staje? Może nie czekasz dość długo. 5 minut z zegarkiem w ręku to definitywnie za długo i gra rzeczywiście się wiesza na pierścieniu. Widocznie złego fixa wgrałeś.
Avatar użytkownika
darkos
Banned
Platinum Member
 
Posty: 267
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 27 razy
Dołączył(a): 12.11.2011, 07:39

Re: UNCHARTED 3 DZIAŁA NA CFW 3.55!

Postprzez wikariusz » 17.11.2011, 18:56

thorg napisał(a):u mnie po odpaleniu tej gry konsola zglasza koniecznosc upgrade do 3.60 ! da sie to ominac ?

A odpalasz przez MultiMAN-a?
Mi z tego co pamiętam na początku walki też zapytał się o upgrade ale MultiMAN zapytał czy patch-ować do 3,41 i kliknąłem YES. Ja posiadam wersję cos koło 47 GB (nic poza wyżej wymienionym patchem nie robiłem). Póki coś śmiga pięknie mogę otwierać pamiętnik nie kasowałem filmów 3d (wszystko chodzi) :D
wikariusz
Newbie
 
Posty: 6
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 13.11.2011, 23:49

Re: Uncharted 3 PL

Postprzez Arecki1987 » 17.11.2011, 18:59

Czekałem 20 min, ale konsola sie nie wiesza. Tylko gra staje w tym miejscu
Arecki1987
Newbie
 
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 12.08.2011, 10:05
Firmware: 3.55

Poprzednia stronaNastępna strona


  • Sponsorzy

Powrót do Backup

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

© 2010-2018