Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

The last of us

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
[b]W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu.
  • Sponsorzy

Re: The last of us

Postprzez filip95 » 03.12.2015, 01:05

mam ten sam problem co był już wcześniej poruszany, rebug 4.76 i multiman i gra laduje sie w nieskonczonosc, a wlasiwie logo gry w prawym dolnym rogu cały czas miga i tak moze godzinami. Probowalem aktualizacji gry przez internet ale nie pomoglo bo wtedy nawet po chwili znikalo logo, probowalem juz dwa rozne torrenty ale w obu ten sam problem, probowalem tez podmianki na ebooty i parama z plikow na 3.55 ale tez nic. jakies pomysly ?
filip95
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 36
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Dołączył(a): 29.06.2011, 22:04
Firmware: CFW 4.30 v1.3 ROGERO

Sponsorzy

Re: The last of us

Postprzez Cyqor » 03.12.2015, 09:24

W jakiej formie masz grę? Folder czy ISO?
PS3 SLIM 320GB CECH-2504B 0D CFW FERROX 4.82 COBRA 7.53 CEX + PSNPatch 2017.02/B
PS4 Jet Black 750GB CUH-1116A OFW 6.02
Avatar użytkownika
Cyqor
Elite
Elite
 
Posty: 2211
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 294 razy
Dołączył(a): 22.11.2012, 21:51

Re: The last of us

Postprzez NeedGaming » 18.12.2015, 17:42

Takie szybkie pytanko, pobieram the last of us duplexową
Gra w rar zajmuje 33 GB, a ja mam aktualnie tylko dysk 40 gb i pendrive 8 gb

Ile waży gra po rozpakowaniu? wejdzie na dysk?
na ps3 mam dysk 40 gb
Avatar użytkownika
NeedGaming
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.07.2014, 22:20
Firmware: COBRA HABIB

Re: The last of us

Postprzez berks » 19.12.2015, 01:26

NeedGaming napisał(a):Takie szybkie pytanko, pobieram the last of us duplexową
Gra w rar zajmuje 33 GB, a ja mam aktualnie tylko dysk 40 gb i pendrive 8 gb

Ile waży gra po rozpakowaniu? wejdzie na dysk?
na ps3 mam dysk 40 gb

Wejdzie

Wysłane z szajsunga
Avatar użytkownika
berks
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 62
Lokalizacja: Święte Miasto
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 29.08.2015, 22:14

Re: The last of us

Postprzez aszym86 » 15.01.2016, 17:53

filip95 napisał(a):mam ten sam problem co był już wcześniej poruszany, rebug 4.76 i multiman i gra laduje sie w nieskonczonosc, a wlasiwie logo gry w prawym dolnym rogu cały czas miga i tak moze godzinami. Probowalem aktualizacji gry przez internet ale nie pomoglo bo wtedy nawet po chwili znikalo logo, probowalem juz dwa rozne torrenty ale w obu ten sam problem, probowalem tez podmianki na ebooty i parama z plikow na 3.55 ale tez nic. jakies pomysly ?



Mam dokładnie ten sam problem
Rozwiązałeś go jakoś?
aszym86
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 23
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 15.01.2016, 17:50
Firmware: 4,78

Re: The last of us

Postprzez t212ruman » 16.01.2016, 13:56

Podmienić EBOOT'a na oryginalnego :wink:
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 930
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 155 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: The last of us

Postprzez aszym86 » 18.01.2016, 13:17

Mozesz rozwinąć swą wypowiedz?
A wiec tak sciągłem niby oryginalnego eboota i podmieniałem w multimanie.
Jednak dalej to samo. Pojawia sie logo last of us, po chwili znika i cały czas czarny ekran. Nie wiem co robie źle może sciągłem złego eboota. Soft to rebud 4,76.
Pomoże ktoś?

-- 02.02.2016, 20:02 --

Ok panowie
Miałem zmiane softa na 4.78 - myslałem juz ze to soft. Gra na nowo sciągnieta w wersji duplex z forum z serwisu mega + spolszczenie. Dalej jest ten sam problem. Wisi na logo w prawym dolnym rogu. Czy włączałem ori duplexa czy juz z podmienionymi plikami dalej wisi. wersja _BCUS98174-[The Last of Us] poprzednia była BCES01585
Kolega podsyłał mi tez ebooty do poprzednich wersji i bez skutku. Tak wiec powiedzcie czy tą gre trzeba uruchomic jakos inaczej w mm czy jak bo juz sam nie wiem...
Chyba że gra musi być przerobiona na ISO?
aszym86
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 23
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 15.01.2016, 17:50
Firmware: 4,78

Re: The last of us

Postprzez redzi01 » 30.03.2016, 18:41

Czy ktos krok po kroku moglby mi pomoc. Przerobilem konsole, mam oryginalna gre i nie dziala. Jak odpalam z plyty lub plyty skopiowanej na dysk wewnetrzny zawiesza sie na czarnym ekranie po ladowaniu logo w prawym dolnym rogu. Z Multimana natomiast wywala mnie do systemu. Pomozcie, bo strasznie chce pograc w ta gre.
redzi01
Newbie
 
Posty: 4
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.03.2016, 18:27

Re: The last of us

Postprzez marciniak » 30.03.2016, 19:02

Może dograj jakiś update do gry :wink: .
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4185
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: The last of us

Postprzez redzi01 » 30.03.2016, 20:47

Update dogrywalem jeszcze na OFW i nie dawalo rady.
redzi01
Newbie
 
Posty: 4
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.03.2016, 18:27

Re: The last of us

Postprzez marciniak » 30.03.2016, 21:05

To może go usuń.
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4185
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: The last of us

Postprzez redzi01 » 30.03.2016, 21:10

Nie mam juz tego updatea. Goscie w serwisie tez nie wiedzieli. A moze jakos z tymi plikami po przekopiowaniu popodmieniac tak jak pisaliscie przy duplexie?
redzi01
Newbie
 
Posty: 4
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.03.2016, 18:27

Re: The last of us

Postprzez aszym86 » 31.03.2016, 06:20

Polącz plik gry. Założe sie ze nie masz jednego pliku około 10 gb tylko pare mniejszych. Ja miałem ten sam problem. Po czasie sie dopierdo zorientowałem że multiman przy kopiowaniu nie scalił pliku. Scaliłem go na kompie i dograłem. Gra ruszyła odrazu.
aszym86
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 23
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 15.01.2016, 17:50
Firmware: 4,78

Re: The last of us

Postprzez redzi01 » 31.03.2016, 22:21

aszym86, aszym86, sciagam duplexa w plikach rar na dysk zewnetrzny w systemie fat32. Co dokladnie robic krok po kroku? Wiem ze to juz bylo, ale pytanie jakie ewentualnie programy dograc jak rozpakowac, tzn. Do foldedu o jakiej nazwie i lokaluzacji itp.? Z oryginalem na razie dam sobie spokoj. Jesli z duplexem sobie nie poradze wroce wowcAs do oryginalu.

-- 02.04.2016, 09:41 --

Czy ktos moze wrzucic spolszczenie? Tylko nie na mega, bo nie wiem jak sie stamtad sciaga. Bede wdzieczny.
redzi01
Newbie
 
Posty: 4
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.03.2016, 18:27

Re: The last of us

Postprzez wik1992 » 04.05.2016, 18:20

Panowie, mam problem. Zagrywam się ostatnio i niestety natrafiłem na błąd gry, który uniemożliwia my dalszą zabawę.
Ellie mówi, żebym pomógł jej wejść na te skrzynki, ale gdy podchodzę nie pojawia się ikonka "trójkąta" i nic nie mogę zrobić... Miał ktoś taki problem?

https://zapodaj.net/84dc854215f44.jpg.html
https://zapodaj.net/8d2f96ca94e61.jpg.html
wik1992
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 81
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 27.11.2015, 09:46
Firmware: Rebug 4.81, mM i Web

Poprzednia stronaNastępna strona


  • Sponsorzy

Powrót do Backup

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018