A ja powiem tak, nie twierdzę że wiedzy nie mają, ale skalp polecam samemu zrobić prosta sprawa, a najsmieszniejsze jest to ze polecam pilnik, a filmik ktory mnie zainspirował ultransc,
https://www.youtube.com/watch?v=9CgFgjyorCU i dla kowalskiego elektroniki to żaden problem, pamiętam jak dzwoniłem bo chcialem u nich to zrobić, powiedzieli ze znają 5 osób którę mają wiedze na temat zdejmowania ihsa znacie szósta osobę ha ha polecam po wygięciu pilnika tylko górę zeszlifować dremelkiem zeby bylo cienkie jak listek, i ta dolna część będzie gładka jak pupa niemowlaka.Polecam nawet se pocwiczyć na uwalonej konsoli ps3 fat bo na slimie to łatwo jest plastikowe cosik i nie porysuje się. Ale jaka radocha że samemu to zrobiłem 3 konsole zeskalpowałem, ale jedną zarysowałem początek bo źle zeszlifowałem pilnik, ale wszystkie działają a reszta bez draśnięcia, co do zdejmowania rsx polecam młotek i ostrze od noża do papieru, może sam kiedyś zrobię taki poradnik i kupię kolejną fatke
smutne za to jest stwierdzenie przenajmniej jak ja się dodzwoniłem, iż każda cecha01 padnie i że i tak będę mieć yloda bo żekomo układ się degraduje, może akurat jakiś pracownik to powiedział jeden i nie mówie nic na pozostałych, ale nie ma reguły ludzie mają i te konsole 10 lat i działają prosta zasada 60 stopni na rsx i cpu, o yloda będzie trudno, ja akurat kupiłem używaną co koleś grał 100 godzin sprawdzone na dysku w środku nówka nie otwierana i własnie mam w tej rzekomo awaryjnej 60/60 kulturalnie