ethar napisał(a):Tutaj pytanie do użytkownika @Spox2:
Chciałbym wysłać konsolę na tzw. SPA - parę razy już wymieniłem sobie pastę na CPU/RSX i dobrze działała, aż do niedawna. 80 stopni po 10 minutach w menu, co jest trochę niepokojące. Pasty pod IHSem nigdy nie wymieniałem. I tutaj moje pytania:
1) Czy całe SPA dotyczy IHS oraz CPU/RSX - można wiedzieć jaką pastę nakładacie?
2) Jak wygląda sprawa z CFW? Nie będę ukrywał, że mam je aktualnie zainstalowane i przy nim chciałbym pozostać. Nie chciałbym mieć sytuacji, że konsola wraca mi z OFW. Swoją drogą się zastanawiam czy tego typu podróż (niestety nie jestem z Kielc) nie zaszkodzi HDD (w końcu jest narażony na uszkodzenia mechaniczne).
Pozdrawiam,
ethar napisał(a):@Spox2
Dziękuje, za wyczerpującą odpowiedź odnośnie pierwszego pytania. Jednak dalej nie mam klarownej odpowiedzi w sprawie CFW. Poprosiłbym o napisaniu czaro na białym jak sprawa wygląda z tą kwestią.
tapeko2 napisał(a):Witam
Czy jest możliwość wymiany modułu WiFi/BT w konsoli PS3 Slim (nie łączy się z Padem i Wi-Fi oraz zapętliła się w trakcie aktualizacji właśnie przez uszkodzenie powyższego modułu "Błąd 8002f1f9"). Jaki jest szacowany koszt takiej naprawy ?
Z góry dziękuję za odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość