Już niedługo dotrę tam z kolejnymi 2 konsolami kumpli. Tak więc polecam swoim znajomym i Wam na 100%. Pozdrawiam
kokly napisał(a):Witam,
posiadam konsole cech 2004b i mam z nią taki problem, mianowicie strasznie głośno "chodzi"...
Po 10 minutach gry wiatrak wchodzi na wysokie obroty, a przy grach gdzie już konsola musi się pomęczyć na najwyższe :/ Patrzyłem temperatury w multiamnie i na na CPU ~72 stopnie a na GPU ~50, wiec nie są to straszne wartości (chyba)... Da sie cos na to poradzic w domowym zaciszu? a jesli nie to jaki koszt zrobienia z mojej "suszarki" normalnej konsoli?
Pzdr Lukasz
Wookashek napisał(a):Witam.
Chciałbym zapytać czy zajmujecie się może przerabianiem wersji super slim ?
vin324pl napisał(a):Witam Serdecznie wszystkich z racji mojego pierwszego posta,
Trafiłem całe szczęście na Ten serwis i ze spokojem zlecę wymianę pasty po IHS w moim Fat 40GB.
Udaję się wieczorem do wypełnienia formularza i wysyłam do tuningu chłodzenia;-)
Pozdrawiam
vin324pl napisał(a):Witam Serdecznie wszystkich z racji mojego pierwszego posta,
Trafiłem całe szczęście na Ten serwis i ze spokojem zlecę wymianę pasty po IHS w moim Fat 40GB.
Udaję się wieczorem do wypełnienia formularza i wysyłam do tuningu chłodzenia;-)
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości