Mam pytanie, na ps3 super slim zainstalowałem HEN 4.90
zainstalowałem Multiman skopiowałem gry pkg do folderu dev_hdd0/packages bo to większe niż 4gb pliki
wedle rady
Użyj programu PS3 splitter lub split4g aby podzielić te PKG. Wszystkie podzielone pliki wrzucasz do 1 folderu na pendraka bo i tak na fat32 nie wrzucisz gry 14GB (nie zmieniasz ich rozszerzenia po podzieleniu!) lub na kilka razy na pendriva potem do konsoli i tak aż wrzucisz wszystkie. Teraz podłączasz pena do ps3, uruchamiasz multimana i wrzucasz cały folder przez menedżera plików do: dev_hdd0/packages (multiman scali pliki do 1 dużego). Po kopiowaniu, przechodzisz do tego folderu i wybierasz plik PKG naciskając 2 razy . Multiman zada Ci pytanie i po wybraniu TAK, przejdzie do menu XMB konsoli. Teraz tylko wchodzisz do Install Package Files i instalujesz bez problemu grę. Po instalacji możesz usunąć folder z dev_hdd0/packages.
.RAP do exdata ale po odpaleniu caly czas krzyczy o aktywację gier. Wpisałam sie na PSN mimo to, nadal prosi o aktywacje gry i nie można odpalić gry
Macie moze jakas recepte? Jak jest jakiś psn patch poproszę o link bo szukałem ale zielony jestem z tego .. Dziękuje pozdrawiam