FAR CRY 4

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
[b]W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu.
  • Sponsorzy

Re: FAR CRY 4

Postprzez borki3 » 27.02.2015, 13:23

ok pobiore jeszcze raz dzieki za pomoc
borki3
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 42
Lokalizacja: Radom
Podziękował : 14 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 08.01.2012, 17:59
Firmware: CFW Darknet 4.70

Sponsorzy

Far cry 4

Postprzez NeedGaming » 19.03.2015, 18:52

Nie wiem dokładnie do którego działu to pasuje więc daje tu

A więc

Pobrałem far cry 4 repack by imars
Gre trzymam na dysku zewnętrznym na fat32,
problem w tym że kiedy chcę otworzyć ją prze iris managera pojawia się błąd:

iris manager this game requires higher cfw or rebuild selfs/sprx

Czytałem żeby zainstalować mm, no to zainstalowałem ale przy uruchamianiu multimana też się błąd pojawia

Nie dość tego to konsola czasem widzi dysk, czasami nie

Pozdro i proszę o pomoc :)
Avatar użytkownika
NeedGaming
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.07.2014, 22:20
Firmware: COBRA HABIB

Re: Far cry 4

Postprzez HABIBI » 19.03.2015, 19:13

Mało informacji n/t softu, czyli wcale. ..
Napisz jakie cfw masz , jaką wersję Iris i mMAN masz .Dodatkowo napisz jaki masz folder na zew hdd , jaki hdd .Tak kolego ciężko jest zgadywać co jest nie tak . :wink:

Jest temat w backup z FC 4 , przeglądałeś?
http://www.twojlimit.pl/user/114131
^^ ^^
Prosty i wygodny dostęp do kont premium -zapraszam :)



PS4PRO :
Oprogramowanie systemowe
: OFW : 5.50 Boost Mode
CUH-7016B
+ OLEDLG65C7V
Avatar użytkownika
HABIBI
Supreme Elite
Supreme Elite
 
Posty: 1542
Lokalizacja: Za miedzą
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 382 razy
Dołączył(a): 11.12.2011, 00:06
Firmware: PS4PRO OFW 5.03

Re: Far cry 4

Postprzez NeedGaming » 19.03.2015, 19:26

Soft:
Cobra Habbit, 4.55
konsola FAT
Iris Manager v2.93

Gra w folderze GAMEZ na dysku, modelu nie ma co podawać bo chińska podróbka

mm pobierałem najnowsze, 4.66.10 BASE CEX
Avatar użytkownika
NeedGaming
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.07.2014, 22:20
Firmware: COBRA HABIB

Re: FAR CRY 4

Postprzez marciniak » 19.03.2015, 20:04

Pobrałem far cry 4 repack by imars


Problem leży pewnie w tym ze gra jest wyripowana lub problem z dyskiem skoro raz go widzi raz nie,spróbuj pozaznaczać opcje gry w MM bd mirror dysk zew. z płytą w napędzie,skoro wyskakuje w iris manager ze trzeba przepisać plik selfs/sprx spróbuj spaczować grę MM pod swoje CFW lub nadpisz pliki na oryginalne lub dociągnij update do tej gry.
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4181
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: FAR CRY 4

Postprzez Szymek251 » 19.03.2015, 20:06

Możliwe że masz lipną wstawkę i dlatego nie chcę się uruchomić a napisz mi co jest jak próbujesz odpalić przez mM ?

Słuchaj a ty masz cobre to jeszcze możesz odpalać przez webman :wink:
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1905
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: FAR CRY 4

Postprzez NeedGaming » 20.03.2015, 17:21

Tyle że mm się wcale nie uruchamia, błąd jest przy próbie włączenia mm

Na kompie dysk nie sprawia problemów

Spróbuje jeszcze z webmanem
Avatar użytkownika
NeedGaming
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.07.2014, 22:20
Firmware: COBRA HABIB

Re: FAR CRY 4

Postprzez Szymek251 » 20.03.2015, 18:00

to bardzo dziwne że ci się mM nie odpala ;) a jaką masz wersje mM ?
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1905
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: FAR CRY 4

Postprzez NeedGaming » 21.03.2015, 14:53

próbowałem 4.55 i 4.66 oba nie działają
Avatar użytkownika
NeedGaming
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.07.2014, 22:20
Firmware: COBRA HABIB

Re: FAR CRY 4

Postprzez marciniak » 21.03.2015, 16:17

Wychodzi na to ze problem jest gdzieś indziej,przeinstaluj CFW.
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4181
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: FAR CRY 4

Postprzez NeedGaming » 22.03.2015, 13:33

Dobra, udało mi sie uruchomić mm, włączyłem gre i aktualnie jest "Instalowanie gry na dysku twardym"
Napisze czy sie udało
Avatar użytkownika
NeedGaming
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.07.2014, 22:20
Firmware: COBRA HABIB

Re: FAR CRY 4

Postprzez Szymek251 » 22.03.2015, 13:39

no muszą ci sie zainstalować dane gry na dysku FC4 9gb :wink:
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1905
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: FAR CRY 4

Postprzez NeedGaming » 22.03.2015, 13:43

Dobra gra się uruchomiła, wielkie dzięki wszystkim :D

A teraz idę grać :D
Avatar użytkownika
NeedGaming
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.07.2014, 22:20
Firmware: COBRA HABIB

Re: FAR CRY 4

Postprzez marciniak » 22.03.2015, 13:46

Byś napisał jeszcze jak poradziłeś sobie z niedziałającym MM to by była sprawa zamknięta a być może komuś by się to przydało.
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4181
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 526 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: FAR CRY 4

Postprzez Mateuszw » 07.02.2021, 19:22

Witam mam problem z grą far gry 4 po wrzuceniu plikiem z grą i przy próbie uruchomienia gry wyskakuje mi invalid message for filesystem bad disc
Mateuszw
Newbie
 
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 19.11.2020, 03:42

Poprzednia strona


  • Sponsorzy

Powrót do Backup

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

© 2010-2021
cron