Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Mass Effect 3

Tylko i wyłącznie o grach
Regulamin działu
Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Mass Effect 3

Postprzez cinek29 » 16.10.2018, 20:20

Witam, zainstalowałem sobie gre mass effekt 3. Wszystko ładnie pięknie się ładuje w MM, lecz gdy uruchamiam gre to wyskakuje komunikat:
Wystąpił bład odczytu dysku.Kontynuacja była niemożliwa. Wyjdz i uruchom gre ponownie.
Nie mam pojęcia co z tym zrobić
Avatar użytkownika
cinek29
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 41
Podziękował : 25 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.09.2015, 20:37
Firmware: Rebug 4.80.1 – Cobra

Sponsorzy

Re: Mass Effect 3

Postprzez DawidB » 16.10.2018, 22:15

Mam też tą grę. U mnie wszystko działa. Ale ja odpalam za pomocą webMANa
Sprawdź.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1543
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 250 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Mass Effect 3

Postprzez cinek29 » 20.10.2018, 20:09

W Webmanie wogóle mi nie pokazuje tej gry. To raczej dam sobie z nią spokój i ja usune.
Avatar użytkownika
cinek29
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 41
Podziękował : 25 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.09.2015, 20:37
Firmware: Rebug 4.80.1 – Cobra

Re: Mass Effect 3

Postprzez DawidB » 20.10.2018, 23:26

Możesz jeszcze użyć IrisMANa
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1543
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 250 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Mass Effect 3

Postprzez cinek29 » 21.10.2018, 18:21

Instaluje się to jak MM i działa tak samo lub podobnie?
Avatar użytkownika
cinek29
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 41
Podziękował : 25 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.09.2015, 20:37
Firmware: Rebug 4.80.1 – Cobra

Re: Mass Effect 3

Postprzez DawidB » 21.10.2018, 23:01

Tak samo się instaluje. I to też jest homebrew
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1543
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 250 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX



  • Sponsorzy

Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

© 2010-2018