Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Fifa 19 Błąd

Tylko i wyłącznie o grach
Regulamin działu
Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Fifa 19 Błąd

Postprzez MichU7 » 10.10.2018, 13:35

Błąd polega na tym że gra się odpala, ale zacina się na "wczytywanie trofeów".
Wgrywałem jakieś patche, ale nic nie pomogło.
Sprawdzałem pliki gry i brakuje pliku "cards0.big" czy może to być problem.
Avatar użytkownika
MichU7
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 22
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 02.12.2017, 23:24
Firmware: 4.83 Ferrox Cobra

Sponsorzy

Re: Fifa 19 Błąd

Postprzez Cyqor » 10.10.2018, 21:03

Brak pliku może być problemem.
Proponuję jeszcze przerobić grę na ISO, choć trzeba zacząć od kompletności wszystkich potrzebnych plików....
PS3 SLIM 320GB CECH-2504B 0D CFW FERROX 4.82 COBRA 7.53 CEX + PSNPatch 2017.02/B
PS4 Jet Black 750GB CUH-1116A OFW 6.02
Avatar użytkownika
Cyqor
Elite
Elite
 
Posty: 2218
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 297 razy
Dołączył(a): 22.11.2012, 21:51

Re: Fifa 19 Błąd

Postprzez MichU7 » 11.10.2018, 15:33

Cyqor napisał(a):Brak pliku może być problemem.
Proponuję jeszcze przerobić grę na ISO, choć trzeba zacząć od kompletności wszystkich potrzebnych plików....

Pobrałem jeszcze raz i działa.
Avatar użytkownika
MichU7
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 22
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 02.12.2017, 23:24
Firmware: 4.83 Ferrox Cobra

Re: Fifa 19 Błąd

Postprzez rojber93 » 18.10.2018, 23:03

Witam. Podepne się do tematu żeby nie zakładać nowego. Przy odpalaniu Fify wyskakuje mi taki komunikat:
The gamę requires 4.82 firmware version.
Do you wany to change it to your current 4.81 version?
NOTE: The operation will fix 8001009 errors for 4.20-4.31FW games/updates if files arę encrypted with 4.20/0x1C or lower key revision.
Tak Nie
I tutaj zawsze daje nie, bo boje się że ps się zaktualizuje i będzie problem %-() dodam że na wszelki wypadek usunąłem z folderu Fify folder update. Gdy kliknę na nie to FIFA i tak się odpali ale gdyby ktoś kliknął na tak to będzie problem ? Jak się pozbyć tego komunikatu ?
rojber93
Newbie
 
Posty: 9
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.04.2018, 18:40

Re: Fifa 19 Błąd

Postprzez DawidB » 19.10.2018, 01:05

Wychodzi na to, że masz FW 4.81, a gra wymaga 4.82
Zaktualizuj sobie CFW do nowszego/najnowszego i problem powinien zniknąć.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)

Za ten post autor DawidB otrzymał podziękowanie od
rojber93 (19.10.2018, 10:21)
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1571
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 251 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Fifa 19 Błąd

Postprzez rojber93 » 19.10.2018, 09:57

Dzięki za pomoc. Wgrałem najnowsze cfw SPY 4.83 COBRA 7.55 i teraz w xmb mam 4.83 ale jak odpalę mm to pokazuje PS3 System Firmware 4.75 [SC-35 | PL3]
I nadal zostaje ten komunikat w Fifie :hammer:
rojber93
Newbie
 
Posty: 9
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.04.2018, 18:40

Re: Fifa 19 Błąd

Postprzez DawidB » 19.10.2018, 15:12

Wrzuć najnowszego jaki jest dostępny.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)

Za ten post autor DawidB otrzymał podziękowanie od
rojber93 (20.10.2018, 00:34)
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1571
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 251 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Fifa 19 Błąd

Postprzez rojber93 » 19.10.2018, 22:45

Ten CFW jest chyba w tej chwili najnowszy, a OFW nie mogę przecież wgrać bo skończy się zabawa {%-)
Pewnie czegoś nie zrozumiałem ale będę wdzięczny za pomoc :>>

EDIT
Już wyczaiłem ^_^ SPY 4.83 nie uaktualnia w mm firmware ale SPY 4.82 już tak więc wszystko hula :dance:
Jeszcze raz dzięki za pomoc :>>
rojber93
Newbie
 
Posty: 9
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.04.2018, 18:40



  • Sponsorzy

Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

© 2010-2018
cron