Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

PS3 przez Przedłuzacz

Konsole, urządzenia, sprzęt
  • Sponsorzy

PS3 przez Przedłuzacz

Postprzez AlexZero » 11.02.2018, 15:10

Cześć ogólnie mam problem z gniazdkiem i zakupilem przedłużacz %-)
Jest to przedłużacz biały ma uziemienie ,(230V) czy mógłbym podłączyć ps3 (fat ) (250w) i monitor również 250 w ?
Tworzente zapytanie bo nie mam ochoty spalić konsoli lub monitora albo przedłużacz proszę o odpowiedz
ObrazekPS3-HACK.PL
xmbmods.co Bezpośrednie pobieranie Dla CFW Bez Oszukiwania? Chciałbym ,ale nie umiem się powstrzymać
Avatar użytkownika
AlexZero
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 85
Lokalizacja: Rzeczpospolita Polska
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 18.02.2017, 03:32
Firmware: Rebug 4.81.2 DEX
Ostrzeżenia: 1

Sponsorzy

Re: PS3 przez Przedłuzacz

Postprzez Lotus377 » 11.02.2018, 15:46

Można,ale to wszystko zależny od przedłużacza.Jeśli to jakaś taniocha za 5 zł z bazara czy Biedronki to nawet tego nie podłączaj.Ja to zrobiłem sobie sam przedłużacz.Stary,cienki kabel wywaliłem,bo można na nim było najwyżej cztery ładowarki do telefonu podłączyć i przylutowałem nowy kabel który kupiłem Castoramie z grubą żyłą i nową wtyczką.Działa super,bez zarzutu niezależnie ile rzeczy się podłączy.

Za ten post autor Lotus377 otrzymał podziękowanie od
AlexZero (11.02.2018, 15:52)
Avatar użytkownika
Lotus377
Platinum Member
Platinum Member
 
Posty: 203
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.82

Re: PS3 przez Przedłuzacz

Postprzez AlexZero » 11.02.2018, 15:51

Lotus377 napisał(a):Można,ale to wszystko zależny od przedłużacza.Jeśli to jakaś taniocha za 5 zł z bazara czy Biedronki to nawet tego nie podłączaj.Ja to zrobiłem sobie sam przedłużacz.Stary,cienki kabel wywaliłem,bo można na nim było najwyżej cztery ładowarki do telefonu podłączyć i przylutowałem nowy kabel który kupiłem Castoramie z grubą żyłą i nową wtyczką.Działa super,bez zarzutu niezależnie ile rzeczy się podłączy.

Kupilem go za 17 zł z tego co pamiętam
Jest długi 10
ObrazekPS3-HACK.PL
xmbmods.co Bezpośrednie pobieranie Dla CFW Bez Oszukiwania? Chciałbym ,ale nie umiem się powstrzymać
Avatar użytkownika
AlexZero
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 85
Lokalizacja: Rzeczpospolita Polska
Podziękował : 29 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 18.02.2017, 03:32
Firmware: Rebug 4.81.2 DEX
Ostrzeżenia: 1

Re: PS3 przez Przedłuzacz

Postprzez Lotus377 » 11.02.2018, 15:53

To chińska tandeta.Dobry kabel musi mieć dużo miedzi,a każdy wie,że miedź jest droga.
Avatar użytkownika
Lotus377
Platinum Member
Platinum Member
 
Posty: 203
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 26 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.82



  • Sponsorzy

Powrót do Ogólne

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018