Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Niewidzialny pad podlaczony do konsoli?

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Niewidzialny pad podlaczony do konsoli?

Postprzez mario3_33 » 24.10.2017, 21:07

Witam.

Czy mial ktos kiedys problem z "niewidzialnym" padem? :D
Problem wyglada nastepujaco.
Pobralem sobie gre Little Big Planet 3, wszystko dziala bez zarzutu, ale jest jedno ale..
A mianowicie. Kiedy wlaczam gre mam 2 graczy. Nie da sie nic zrobic poniewaz ten drugi sie nie rusza. Dodatkowo kiedy podlacze drugiego pada dioda swieci sie na 3 zamiast na 2. Nie jest to problem z gra poniewaz tak samo jest w Fifie, PESie, Mortal Kombat i kazdej innej grze ktora jest na split screena. Nie wiem co zrobic, do tej pory nie przeszkadzalo to w zadnym stopniu bo po prostu osoba grajaca na drugim padzie zamieniala sie z 3 na 2, ale z LBP 3 jest zupelnie inaczej.. Nie da sie wylaczyc drugiego gracza chociaz tak naprawde go nie ma.

Czy jest jakas mozliwosc zresetowania wszystkich podlaczonych kontrolerow do konsoli? Jako, ze wczesniej mialem OFW nie bylo takiego problemu. Dopiero po zainatalowaniu CFW pojawil sie ten "niewidzialny" kontroler...

Bardzo prosze o pomoc.
Z gory dzieki wielkie za odpowiedz.
Pozdrawiam.
mario3_33
Newbie
 
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 27.03.2016, 03:16
Firmware: 4.81.2 REX
PSN ID: KillerWeed420PL

Sponsorzy

Re: Niewidzialny pad podlaczony do konsoli?

Postprzez budman9 » 25.10.2017, 14:46

Zrób odbudowę bazy danych z recovery menu.
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
Avatar użytkownika
budman9
Elite
Elite
 
Posty: 2811
Lokalizacja: Międzynarodowa
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 353 razy
Dołączył(a): 13.11.2011, 12:34

Re: Niewidzialny pad podlaczony do konsoli?

Postprzez czajaPL » 23.11.2017, 21:47

Witam.
Mam podobny problem jak kolega mario3_33, przeinstalowałem CFW odbudowałem Bazę Danych przez Recovery i nic... Ktoś jakieś inne pomysły ??
Pozdrawiam
czajaPL
Newbie
 
Posty: 1
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 29.10.2017, 18:14
Firmware: CFW SPY 4.81



  • Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018