Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Assassin's Creed: Rogue

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
[b]W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu.
  • Sponsorzy

Assassin's Creed: Rogue

Postprzez SENTENZO » 21.11.2017, 15:41

Witam , posiadam AC:Rogue . Po wrzuceniu spolszczenia z forum menu niby spolszczylo , ale zaraz po napisie wczytywanie wyskakuje blad zwiazany z zabrudzonym lub uszkodzonym dyskiem . Probowalem przerabiac na Iso. , wgrywalem Fixa , wlaczalem z gra w napedzie i bez . Skonczyly mi sie pomysly . Bardzo prosze o porade , co w tym przypadku mogl bym zrobic . Folder ASSASSIN.ISO jest w grze tak jak powinien . Wlasciwie umiejscowiony itd. System:Cobra FERROX 4.82
SENTENZO
Member
Member
 
Posty: 13
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 09.11.2017, 05:26

Sponsorzy

Re: Assassin's Creed: Rogue

Postprzez DawidB » 21.11.2017, 19:40

Może być tak, że spolszczenie nie jest kompatybilne z wersją gry.
Proponuję pobrać polską wersję gry.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1243
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 186 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Assassin's Creed: Rogue

Postprzez SENTENZO » 21.11.2017, 20:18

To kaplica . 3 dni szukalem wersji polskie ,skonczylem jak zwykle w slepym zaulku jesli chodzi o polskie wersje gier . Wiekszosc wylatuje do zassania w wersji us lub eng ewentualnie rus . Z AC 2 ten sam problem , sa pliki PL juz w folderach , wersja nie wiem dlaczego RUS . Czarny ekran . Wszystkie inne gry chodza . Skyrim nawet ze spolszczeniem . Ma ktos jakiegos fixa porzadnego ze spolszczeniem do Rogie lub AC 2 ? Czwarty dzien z tym walcze.
SENTENZO
Member
Member
 
Posty: 13
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 09.11.2017, 05:26



  • Sponsorzy

Powrót do Backup

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018
cron