Error#1
Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Prototype - brak miejsca na HDD

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na JB 3.41, CFW 3.55, CFW 4.XX
Regulamin działu
[b]W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu.
  • Sponsorzy

Prototype - brak miejsca na HDD

Postprzez postalpl44 » 02.11.2017, 12:12

Witam, piszę do was w sprawie tytułu Prototype i dość popularnym problemem kilka lat temu, mianowicie gra nie chciała sie uruchomić przez bug'a który twierdził że dysk HDD nie ma miejsca i potrzebuje min. 700mb wolnej przestrzeni, ja na swoim mam ok 100gb wolnego miejsca i nie wiem gdzie szukać rozwiązania, usunąłem kilka zbędnych plików i próbowałem odpalić gre ponownie lecz ona dalej wywala mi komunikat o braku miejsca.

Jakiś pomysł/fix jak sie tego pozbyć? ^^

CFW 4.81 REBUG
postalpl44
Member
Member
 
Posty: 10
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 22.10.2017, 22:18
Firmware: 4.81

Sponsorzy

Re: Prototype - brak miejsca na HDD

Postprzez Atr3ju » 02.11.2017, 22:03

Przyznam się szczerze że Prototype jest gra ktorej jeszcze nie sprawdzałem a leży na dysku już jakieś 8 miesięcy. Nie wiem czemu jej nie sprawdziłem od tak dawna. Jutro z ciekawości sprawdzę i dam znać jak to jest w moim przypadku na rebug 4.80.
Obrazek
Avatar użytkownika
Atr3ju
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 63
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Dołączył(a): 05.04.2016, 16:47

Re: Prototype - brak miejsca na HDD

Postprzez postalpl44 » 03.11.2017, 22:32

I jak, udało się coś? :)
postalpl44
Member
Member
 
Posty: 10
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 22.10.2017, 22:18
Firmware: 4.81

Re: Prototype - brak miejsca na HDD

Postprzez Atr3ju » 04.11.2017, 18:14

No faktycznie gra po zainstalowaniu zajmuje 657 MB, tu zdjęcie choć słabe.

Obrazek

Wersja BLES00269 w ISO. Miałem kiedyś podobnie z grą StarHawk, niby działała ale to była chyba wersja demo, nie było pełnego contentu (przeciwników, budynków itp.) więc nie mogłem nawet zaliczyć zadania w pierwszej misji w samouczku. Proponuje poszukać innego źródła.
Obrazek
Avatar użytkownika
Atr3ju
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 63
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 5 razy
Dołączył(a): 05.04.2016, 16:47

Re: Prototype - brak miejsca na HDD

Postprzez postalpl44 » 08.11.2017, 13:53

Faktycznie, zależy od wersji jaką się sciągnie. Teraz mam inny problem ^^ Gra odpala sie z USB ale po zgraniu na konsole wyrzuca bład Data Corrupted. No cóż, walcze dalej ^^
postalpl44
Member
Member
 
Posty: 10
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 22.10.2017, 22:18
Firmware: 4.81



  • Sponsorzy

Powrót do Backup

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018
cron