Error#1
Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Gotowe mody, eboot'y, fix'y, spolszczenia, dlc
Regulamin działu
Stuff zabrania umieszczania tematów dotyczących wszelkiej pomocy i próśb.
  • Sponsorzy

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez bigdo07 » 04.11.2013, 21:24

Można prosić o reupload?
bigdo07
Newbie
 
Posty: 1
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 04.11.2013, 21:19

Sponsorzy

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez m0rGi » 07.11.2013, 16:36

Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
dlc na europejska wersje

Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.

fix 3.55

na amerykanska dlc
Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.


nie mam pewnosci czy pasuja do tej mojej wersji ale se sprawdz :P

-- 14.11.2013, 23:09 --

Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
m0rGi
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 228
Lokalizacja: Zgorzelec
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 13 razy
Dołączył(a): 14.03.2013, 23:30
Firmware: Habbibi4.76Cobra7.10

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez JacaKoro » 04.12.2013, 22:42

poszukuję fixa do tej gry gdyż pokazuje mi ERROR READING DISC.

Mam wersję BLES01855-[GRID 2] STRiKE a ten powyżej nie działa w mojej wersji gry

PROSZE O REUPLOAD :)
JacaKoro
Newbie
 
Posty: 3
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 15.10.2013, 17:00

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez marciniak » 04.12.2013, 23:10

Odpal z płytką lub pozaznaczaj dodatkowe opcje na grze w Multimanie bd-mirror,dysk zew. a być może żadnego fixa nie potrzebujesz... :wink:
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4304
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 518 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez Lotus377 » 09.08.2016, 11:10

Mógłby ktoś zrobić reupload jeśli to jeszcze ma ? Fixa niepotrzebuje,ale zależy mnie na Vip Passie.
Avatar użytkownika
Lotus377
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 130
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.81

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez DawidB » 09.08.2016, 15:26

Lotus377 napisał(a):Mógłby ktoś zrobić reupload jeśli to jeszcze ma ? Fixa niepotrzebuje,ale zależy mnie na Vip Passie.


Wejdź sobie tam i pobierz co potrzeba.
Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Team
Team
 
Posty: 1100
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 156 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez Lotus377 » 09.08.2016, 16:18

Niestety nie działa.Gra z twojego linku jest w wersji z PSN i tylko z nią pewnie poprawnie to chodzi.Ja potrzebuje pod wersje BLES01737.
Avatar użytkownika
Lotus377
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 130
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.81

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez DawidB » 09.08.2016, 16:45

Zawsze możesz pobrać całość. Na pewno będzie działać.
Poza tym możesz przekonwertować .pkg na folderówkę.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Team
Team
 
Posty: 1100
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 156 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez Konr@do » 09.08.2016, 18:24

Lotus377 napisał(a):Niestety nie działa.Gra z twojego linku jest w wersji z PSN i tylko z nią pewnie poprawnie to chodzi.Ja potrzebuje pod wersje BLES01737.


Owszem, jest to sam fix dla wersji psn bez vipa. Za 2-3 godzinki dodam vipa, wraz z dlc dla wszystkich wersji gry:

Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.


@edit

Prosz:

Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Obrazek

Za ten post autor Konr@do otrzymał podziękowanie od
Lotus377 (13.08.2016, 16:29)
Avatar użytkownika
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
 
Posty: 2676
Lokalizacja: Kraina Darmowych Linków
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 401 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez DawidB » 26.08.2016, 13:09

Czyli co najpierw instaluję?
Wiadomo, że grę :-))
Ale po tym najpierw PATCH UPDATE 1.04 i dopiero ALL DLC FIXED czy na odwrót??
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Team
Team
 
Posty: 1100
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 156 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez Lotus377 » 26.08.2016, 15:03

Ja już miałem grę wcześniej w wersji 1.04 to tylko zainstalowałem dodatki z archiwum i wszystko bez problemu ruszyło.
Avatar użytkownika
Lotus377
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 130
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.81

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez DawidB » 26.08.2016, 15:15

A grę masz w PL czy ENG?

Poradziłem sobie :lol:
Mam po prostu folderówkę PL
Zastanawia mnie jednak jedno. Gra jest (chyba) z 2013 [na pewno wtedy wystawiona]
I jak sprawdzam czy są dostępne aktualizacje to pokazuje, że jest to wersja najnowsza. Co mnie dziwi.
Mam coś do tego doklepać ?
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Team
Team
 
Posty: 1100
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 156 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez wojtek1395 » 08.10.2017, 16:11

Ma ktoś spolszczenie ?
wojtek1395
Newbie
 
Posty: 7
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.11.2012, 21:38

Re: Grid 2 [Fix 3.55 + Vip Pass]

Postprzez Lotus377 » 09.10.2017, 10:31

Pobierz sobie wersję PL. Ma oznaczenie BLES01737.
Avatar użytkownika
Lotus377
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 130
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 10 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.81

Poprzednia strona


  • Sponsorzy

Powrót do Stuff

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

© 2010-2017