Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Rayman Legends nie zapisuje stanu gry

Tylko i wyłącznie o grach
Regulamin działu
Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Rayman Legends nie zapisuje stanu gry

Postprzez Lotus377 » 21.07.2017, 19:24

Jak w temacie.Gra nie zapisuje stanu gry po przejściu poziomu,a po wyjściu do jej głównego menu nie można kontynuować gry.Spotkał się już może ktoś z takim problemem ?
Avatar użytkownika
Lotus377
Team
Team
 
Posty: 257
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 36 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.82
PSN ID: Dualram377

Sponsorzy

Re: Rayman Legends nie zapisuje stanu gry

Postprzez Konr@do » 22.07.2017, 15:53

A co to za wersja? Płytowa, czy z psn? Jak z psn, to pewnie wina fixu.
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
 
Posty: 2636
Lokalizacja: Kraina Darmowych Linków
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 402 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: Rayman Legends nie zapisuje stanu gry

Postprzez Lotus377 » 23.07.2017, 20:46

Płytowa,ale nieaktualne już.Wyczytałem na jakimś zagranicznym forum,że podobno w pierwszych egzemplarzach gry był taki błąd.Nawet na forum Ubisoft ludzie go zgłaszali.Pobrałem kilka różnych wstawek i w końcu trafiła się dobra kopia.
Avatar użytkownika
Lotus377
Team
Team
 
Posty: 257
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 36 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.82
PSN ID: Dualram377



  • Sponsorzy

Powrót do Gry

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

© 2010-2018