Error#1
Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

PS Vita i PS TV

O wszystkim i o niczym
  • Sponsorzy

PS Vita i PS TV

Postprzez iraslbn » 06.06.2017, 21:21

Posiadam (łem) PS VITA wersja bez 3 g oraz PS TV małe czarne pudełeczko.
Pozbyłem się VITY, powód wysoki 3.63 soft uniemożliwiał użytkowanie homebrew, pozostało małe czarne pudełeczko PS TV bez ekranu z softem 3.60 obecnie henkaku, adrenaline 6.61, gier co prawda jak na lekarstwo ale opcja emulowania innych platform wiadomo tych starszych pozwala na wiele. Testowałem kilka tytułów z psp, działa płynnie każda z gier które sprawdziłem. Snesa etc nie wrzucałem, z uwagi na fakt że całość mam na Xklocku classicu. Ktoś ma ciekawą propozycję na PS TV i chce polecic ?
Pomogłem kliknij w górnym prawym rogu Obrazek
Obrazek
Obrazek

http://www.facebook.com/pages/PS3-Hackpl/298303093607639
Avatar użytkownika
iraslbn
Elite
Elite
 
Posty: 1428
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 126 razy
Dołączył(a): 20.05.2011, 07:59
Firmware: CFW3.55 KMEAW

Sponsorzy

Re: PS Vita i PS TV

Postprzez Konr@do » 11.06.2017, 19:42

Hej,

Sam zakupiłem jakiś czas temu vitę i przerobiłem ją na 3.60.

Od siebie polecę na razie kilka tytułów:

Gravity Rush
Killzone Mercenary
Titan Souls
Severed
RaceTheSun
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
Supreme Elite
Supreme Elite
 
Posty: 2660
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 398 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: PS Vita i PS TV

Postprzez GNT » 04.07.2017, 18:38

Cześć,po instalacji eCFW 6.61 poprzez EasyInstaller utraciłem ikonki kopii zapasowych gier. Wiecie jak je odzyskać? :) Pliki gier mam na pendrive jakby co.
Jeśli pomogłem kliknij w górnym prawym rogu Obrazek a nie pisz dzięki :)
Avatar użytkownika
GNT
Donators
Donators
 
Posty: 594
Lokalizacja: Sypniewo
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 60 razy
Dołączył(a): 12.01.2012, 18:22
Firmware: HABIB/COBRA 4.76

Re: PS Vita i PS TV

Postprzez Konr@do » 06.07.2017, 11:11

Spróbuj przebudować bazę danych - może załapie. Innej opcji i możliwości nie widzę.
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
Supreme Elite
Supreme Elite
 
Posty: 2660
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 398 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359



  • Sponsorzy

Powrót do Hydepark

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

© 2010-2017