Error#1
Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Oprogramowanie typu homebrew na Playstation 3
Regulamin działu
Dział ten służy wyłącznie do publikacji materiałów związanych z Homebrew lub ewentualnych komentarzy/pytań do tematów już istniejących. Zabronione jest tworzenie nowych tematów z prośbami o pomoc, które powinny być stworzone w sekcji PS3 HELP DESK!
  • Sponsorzy

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez DawidB » 11.03.2017, 21:20

Poczytaj poradniki z forum.
Szukaj. Znajdziesz.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1160
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 167 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Sponsorzy

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez Rafal40l » 01.06.2017, 21:48

Hej
Mam pytanie raczej banalne i proste bo jestem w tym temacie zielony a raczej nie zauważyłem tego tutaj. chce tego multimana zainstalowac na swojej ps3. Wersja systemu to 4.81 PS3 super slim 500gb. posiadam zewnetrzny twardy dysk i pendrive w formacie fat32 ale próby instalacji dały taki efekt że nie widzi pliku który musze zainstlowac. prosze o rade i pomoc. moze coś robie nie tak jak powinienem wiec niech mie ktoś oświeci
Rafal40l
Newbie
 
Posty: 1
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 01.06.2017, 15:43
Firmware: 4.81
PSN ID: rafal.goluch@hotmail

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez marciniak » 01.06.2017, 22:42

Na OFW nie zainstalujesz żadnego homebrew.

poradnik-dla-zielonych-ps3-hack-pl-t76.html
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4308
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 520 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez Konr@do » 02.06.2017, 00:12

Pozostaje Ci tylko opcja typu PeXploit.
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
 
Posty: 2676
Lokalizacja: Kraina Darmowych Linków
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 401 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez bkt1916 » 30.09.2017, 18:32

Czy ostatni multiman 4.81.2 ma wersję full czy już teraz nie ma? Chciałem zainstalować covery wszystkie, rozumiem, że nazwa katalogu gry nie musi być oryginalna np blu1111? Czy full na base się jakoś wrzuca czy trzeba odinstalować base i dać full jeśli taka istnieje?

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
bkt1916
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 31
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 17.09.2017, 11:46

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez budman9 » 30.09.2017, 19:14

Przeczytaj ten temat od początku i będziesz wiedział co i jak się robi z multimanem. Gdybyś nie tracił tyle czasu na zastanawianie się co by tu nowego napisać to już byś dawno wszystko przeczytał.
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
Avatar użytkownika
budman9
Elite
Elite
 
Posty: 2910
Lokalizacja: Międzynarodowa
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 353 razy
Dołączył(a): 13.11.2011, 12:34

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez bkt1916 » 30.09.2017, 19:45

Widzisz co piszesz? Wiem że masz wiedzę odnośnie konsol ale bez przesady nie jestem w stanie w każdym temacie przeglądać 60 stron, a w 1 poście gdzie to powinno być opisane nie ma ani słowa o coverach (oprócz tego że są w wersji full). Ale ja nie pytam o to czy tam są bo to wiem. Pytam o najnowszą paczkę samych coverów i jak je doinstalować - tamte posty z coverami są sprzed 6 lat - nie sądze że zawierają okładki gier z 2016. Nie widzę też informacji o tym jak dodać same okładki, czy wystarczy je podgrac do katalogu czy trzbea jechać z pkg czy na obecnego multimana czy trzeba go wywalić.
Pisałeś swój post ze 30 sekund, przez ten czas byś napisał dwa zdania typu
- odinstaluj stary zainstaluj nowy FULL
- szukaj paczku w necie ma ok 6k okladek i jest z 2016

I ja bym wiedzial co zrobic i Ty bys sie nie wk***ial i kazda nastepna osoba co pierwszy raz szuka takiej informacji moglaby to przeczytac i nie zadawac kolejnego pytania na 78 stronie.

A jak chcemy zeby szczegolowo opisywac takie rzeczy to przynajmniej z 5 postów głównych jest do poprawy bo wiele informacji nie zawiera.
Dzięki za pomoc.
bkt1916
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 31
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 17.09.2017, 11:46

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez ziomal66 » 04.10.2017, 21:49

Siemka mam pytanko mam konsole z softem forefox cobra 8.1 i kolega odinstalowal mi multimana i teraz jak zainstaluje to wyskakuje błąd daty co zrobić proszę o pomoc
ziomal66
Member
Member
 
Posty: 10
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 19.05.2014, 17:45
Firmware: 4.46

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez DawidB » 04.10.2017, 23:47

Odinstalował multiMANa, czy zrobił upgrade do OFW?
Jak to pierwsze to po prostu pobierz najnowszą wersję i ją zainstaluj.
Jak to drugie to serwis.
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Elite
Elite
 
Posty: 1160
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 167 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Re: multiMAN PS3 NTFS Backup Manager

Postprzez Shavo » 31.10.2017, 18:12

Siemka. Wymieniłem dysk w konsoli i siłą rzeczy musiałem wrzucić nowe CFW oraz wszystkie programy. Mam jednak problem z ponowną instalacją multimana. Po zainstalowaniu .pkg po zaakceptowaniu tych wszystkich umów na początku itp. dostaje komunikat "Installation of required data failed, please restart program!". Nie musze chyba wspominać, że restart nie pomaga.

CFW to najnowszy rebug (4.81 + Cobra 4.5). Multiman również najnowszy, pobrany z tej strony https://store.brewology.com/multiman.php

EDIT: Nie wiem dlaczego ale trzeba było wpierw zainstalować wersje (04.70.00 base cex) a dopiero potem zrobić aktualizacje do najnowszej wersji :?:
Shavo
Member
Member
 
Posty: 11
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 17.09.2017, 01:06

Poprzednia strona


  • Sponsorzy

Powrót do Homebrew

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018