Error#1
Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Dziwny problem z padem

Wszelkie pytania i problemy z konsolą, homebrew, jailbreak
Regulamin działu
UWAGA! Problemy z grami zamieszczamy w dziale Backup!
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum.
  • Sponsorzy

Dziwny problem z padem

Postprzez Kriss » 05.05.2017, 17:03

Dzień dobry, bardzo mnie miło gościć tutaj na forum - kopalni wiedzy o Playstation.
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc z Dual Shockiem 3, mianowicie, kiedy uruchamiam konsole za pomocą przycisku "PS" zaczynają równocześnie migać wszystkie dioty kontrolera i pad traci łączność z konsolą - nie reaguje na polecenia dopóki go nie zresetuję. Co ciekawe problem ten nie występuje gdy uruchomię konsolę ręcznie. Stałem się od niedawna szczęśliwym posiadaczem ps3 z Rebug, Cobrą i Multimanem - być może wlasnie CFW powoduje ten problem. Bardzo Was proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
Kriss
Newbie
 
Posty: 2
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 17.04.2017, 09:21

Sponsorzy

Re: Dziwny problem z padem

Postprzez Lotus377 » 06.05.2017, 09:45

Też mam podobny kłopot.Zorientowałem się,że problemy powoduje u mnie webman.Jeśli go masz to usuń.
Avatar użytkownika
Lotus377
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 123
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.81

Re: Dziwny problem z padem

Postprzez Kriss » 06.05.2017, 16:23

Wyłączyłem Webmana z poziomu Rebuga, jednak problem wciąż pozostaje. Macie może jeszcze jakieś propozycje?

Edit:
Udało mi się rozwiązać problem. Nie wiem, gdzie leżała przyczyna (być może Webman), ale pomogło przywrócenie domyślnych ustawień systemu. Mam nadzieję, że ta informacja pomoże komuś w podobnej sytuacji.
Ostatnio edytowano 07.05.2017, 16:46 przez Kriss, łącznie edytowano 1 raz
Kriss
Newbie
 
Posty: 2
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 17.04.2017, 09:21

Re: Dziwny problem z padem

Postprzez Lotus377 » 07.05.2017, 10:51

Nie zrobiłeś tego co pisałem.Nie wyłączyć,a usunąć z dysku.
Avatar użytkownika
Lotus377
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 123
Lokalizacja: Z daleka
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 8 razy
Dołączył(a): 18.01.2016, 23:56
Firmware: Rebug 4.81



  • Sponsorzy

Powrót do Pierwsza Pomoc

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

© 2010-2017
cron