Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Dragon age b.screen

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
[b]W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu.
  • Sponsorzy

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 22:45

a zaznaczyłeś dysk wew ?
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Sponsorzy

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 22:54

Nie, w mm miałem zaznaczone tylko bd miror.
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 23:00

to zaznacz %-)
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 23:03

właśnie to zrobiłem :P na jedno wyszło ;/ zawsze po ładowaniu trofeów gra pada.
Było bd miror i dysk wew.

@ Samo wew też nie pomaga. Gra jest chyba zwalona.. trezba pobrać nową.. poczekam 30h :^^:
Ja nie mam już pomysłow i nerwów do tego.. dzięki za pomoc; )
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez marciniak » 29.04.2015, 10:25

Uszkodzona gra,jak odpalasz web manem to ustawienia w MM bd mirror czy dysk zew. są zbędne.
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4182
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 525 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Dragon age b.screen

Postprzez cornflakes » 22.01.2017, 12:30

troche odkopie... ja mam blus 30997 i gra działa, natomiast po tym jak dam update do 1.09 to własnie po wczytaniu trofeów mam black screena ;) muszę z danych usunąć zawartość dodatkową i patche i wraca do normy, czyt. działa ;) nic nie pomaga, pozostało grać bez dlc i patchy ;p
cornflakes
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 53
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Dołączył(a): 13.05.2014, 11:28

Re: Dragon age b.screen

Postprzez budman9 » 23.01.2017, 12:15

A jaki masz CFW?
NOR/NAND Downgrade service in Ireland (+353)877166667
Avatar użytkownika
budman9
Elite
Elite
 
Posty: 2840
Lokalizacja: Międzynarodowa
Podziękował : 5 razy
Otrzymał podziękowań: 358 razy
Dołączył(a): 13.11.2011, 12:34

Re: Dragon age b.screen

Postprzez cornflakes » 23.01.2017, 16:16

wczoraj zapodałem najnowszy rebug, najnowszy multiman i webman bo miałem troche podstarzałe ;) nic nie dało
cornflakes
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 53
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 2 razy
Dołączył(a): 13.05.2014, 11:28

Poprzednia strona


  • Sponsorzy

Powrót do Backup

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018