Amazebreak PS3 3.41 jak odpalić?

Wszelkie pytania i problemy z urządzeniami USB typu Jailbreak
  • Sponsorzy

Amazebreak PS3 3.41 jak odpalić?

Postprzez kwiatek » 13.09.2011, 12:17

Witam. Na wstępie powiem, że jestem totalnie zielony, dlatego piszę w tym temacie i mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. Wczoraj kupiłem PS3 w wersji 3.41 z jailbreakiem amazebreak. Sciagnalem pierwsza gre EA Sports MMA i nie chce mi pojsc. Uzywalem Multimana. Pokazuje się błąd 80010019. Z kolei jak podłacze jailbreaka kolegi (E3) to wszystko ladnie smiga, dlatego domyslam sie, ze jest to wina jailbreaka. Wgralem tez spoofa do wersji 3.70 z tego forum, ale to tez nic nie daje. Co powinienem zrobic? Mam nadzieje, ze nie musze kupowac E3 i uda mi sie odpalic cos na tym jailbreaku.

Dodam jeszcze, ze ta gre zgralem od kolegi z ps3 i jak mowilem u mnie z jego jailbreakiem ta gra idzie, a u niego z moim jailbreakiem zadna z jego gier nie idzie.

Prosze o pomoc bo czytam to forum od rana i sciagam rozne rzeczy na PSa i nic nie pomaga.
kwiatek
Newbie
 
Posty: 5
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 13.09.2011, 11:40

Sponsorzy

Re: Amazebreak PS3 3.41 jak odpalić?

Postprzez Konr@do » 13.09.2011, 15:13

A jesteś pewien, że wgrałeś poprawnie oprogramowanie do amazebreak'a? http://amazebreak.cc/Download.asp

Ja również posiadam ten sprzęcik i wszystko śmiga bez problemów.
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
 
Posty: 2632
Lokalizacja: Kraina Darmowych Linków
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 410 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: Amazebreak PS3 3.41 jak odpalić?

Postprzez kwiatek » 22.09.2011, 11:25

Tamten błąd został wyeliminowany, pomogło odpalenie gry przez select + x :) nie wiem dlaczego tego wcześniej nie spróbowałem.

Teraz z kolei mam inny problem, mianowicie z grą Top Spin 4. Zagrałem w nią kilka razy, nic w niej nie zmieniałem i po którymś z kolei odpaleniu gry pokazał się czarny ekran i teraz za każdym razem tak jest. Przeinstalowałem grę (usunąłem pliki z "game" i "games" i wrzuciłem je ponownie), ale to niestety nic nie daje. Najlepsze jest to, że mój kolega posiadający również amazebreaka ma od wczoraj ten sam problem. Wgrał do siebie Top Spina (ale żeby nie było - nie ten sam 'egzemplarz' co ja, tylko wzięty z innego źródła) i również ta gra mu na początku chodziła, po czym przy którymś odpaleniu z kolei jest czarny ekran i konsola się zawiesza i już nie pomagają kolejne odpalania gry, podmienianie na nowo ebootów czy param.sfo. Tak po prostu gra przestaje działać. Czy ktoś zna na to sposób?

Pozdrawiam
kwiatek
Newbie
 
Posty: 5
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 13.09.2011, 11:40



  • Sponsorzy

Powrót do Dongle

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

© 2010-2021