Też miałem ten komunikat. Zainstalowałem Base i pomogło
-------------------
Wysłane przez Tapatalk 2

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
kojot napisał(a):Ratunku!
Do wczoraj wszystko działało mi super aż tu nagle po odpaleniu MM nie mogę przejść ze standardowego widoku a'la pulpit windowsa do ekranu z listą skopiowanych gier. Jak kliknę L1 pojawia się na sekundę czarny ekran z napisem please wait... po czym powraca do pulpitu. Jak kliknę 2razy na ikonę Games to w ogóle nic się nie dzieje. Przez to nie mogę nawet wejść w opcje MM(albo nie umiem). Właśnie zainstalowałem 4.14 CEX i nic się nie zmieniło:( Oczywiście googlowałem za tym ale nic nie znalazłem. Pomóżcie proszę!

HABIBI napisał(a):Problem z aktualizacją mMAN online
Mając zainstalowaną ver.04.14.00 na konsoli i wykonując update do ver.04.14.03 , to pojawią się błędy.
W takim przypadku należy usunąć mMAN z konsoli i pobrać z sieci ver.04.14.00 Full.
Następnie instalujem ver.04.14.01 lub ver.04.14.02 Base.
Teraz aktualizujemy bez żadnych błędów online ver.04.14.03 Base
PS:Wyszła kolejna aktualizacja 04.14.04 Base( aktualizowałem na konsoli )![]()
Prawidłowa instalacja odbędzie się jeśli na konsoli mieliśmy update v.04.14.01/02.

Mając zainstalowaną ver.04.14.00 na konsoli i wykonując update do ver.04.14.03 , to pojawią się błędy.
Błedy pewnie się biorą stąd, że jak się cały świat rzuca na poczatku na aktualizację
Prawidłowa instalacja odbędzie się jeśli na konsoli mieliśmy update v.04.14.01/02
multiMAN łączy Otwórz Menedżer, Menedżer plików MMO i AVCHD na wszystko w jednym rozwiązaniu. Pozwala on użytkownikom na uruchamianie kopii zapasowych, oglądanie filmów w formacie AVCHD i zarządzać tam pliki. Dawniej znany jako Manager AVCHD i gier, to jest teraz nazywane multiMAN. Wielu słowo jest konieczne do tego menadżera ze względu na jego wielofunkcyjnych narzędzi. multiMAN robi więcej niż tylko tworzenia kopii zapasowych gier na PS3. wersje DEX są dla 4.00-4.25 DEX. Na 3.55DEX CFW i wszystkich CFW innymi używać CEX wersję multiMAN. BARDZO WAŻNE: * Online multiMAN aktualizacja od teraz będzie wymagać uprzedniego base / pełna instalacja * Nie należy aktualizować, chyba że masz 14.04.00 + zainstalowany
Ja miałem 04.14.00 potem 01 potem 02 potem 03 i zainstalowałem 04.14.04 bez problemu

rzerzuch napisał(a):Pojawiła sie juz kolejna aktualizacja multiMAN w ciągu kilku ostatnich dni. Nowa wersja oznaczona 14.15.00 dodaje możliwość wymiany plików pomiędzy konsolami zarówno w sieci lokalnej jak i globalnej![]()
Więcej na http://psx-scene.com/forums/content/deank-rolls-out-multiman-version-14-15-00-2789/

walery napisał(a):Tak tylko skąd to pobrac tego nie wie nikt

Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości