Mcmarecki napisał(a):Witajcie. To moj pierwszy post wiec witam szanowne grono.Na wstepie chce zaznaczyc ze jestem totalnie zielony a ps3 udalo mi sie odkupić od znajomego ktory kupil a nie gral. Konsola chodzila moze z 15h. Chcialbym ja odblokowac ale moje proby nic nie daly. Wgralem aktualizacje hfw albo apki hen nieoge wgrac. Robilem wszystko z filmikow na yt i roznych poradnikow na forach. Mam nadzieje ze znajdzie sie dobra dusza ktora poratuje zblakanego wedrowca. Ps3 4204c z 4.86.
Sprawdź ten poradnik
http://ps3-hack.pl/forum/instalacja-hen-oraz-uzytkowanie-t11646.htmlmanej napisał(a):Cześć. Niedawno wgrałem hen na konsolkę. Wszystko fajnie śmiga, tylko mam pewien zgrzyt. Mianowicie jak zainstalować giereczke w pkg tylko w partach. Pobrałem 5 Partów, każdy ponad 4gb i w formacie .pkg . Gdy zaczynam instalować od pierwszego partu po jakimś czasie wywala błąd. Wrzucam pliki przez LAN z pc .
[***]
Wszysrtkie 5 plików pkg wrzucasz do folderu na pendrive np, folder o nazwie A. Kopiujesz cały folder na dysk konsoli, np do katalogu GAMES, a później przerzucasz cały folder A do katalogu PACKAGES. Po takim przerzucaniu pliki PKG powinny się scalić w jeden. Prawdopodobnie będzie trzeba jeszcze ten jeden plik PKG wyniesć przed folder A, tak, żeby był "goły" w PACKAGES.