Error#1
Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Gotowe tutoriale, poradniki i odpowiedzi na F.A.Q.
  • Sponsorzy

Re: Odp: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez Dlugin2 » 12.01.2014, 23:01

Kolega Szczepan stara się pomóc a Ty się jeszcze rzucasz? Jak bym był na jego miejscu to bym sobie odpuścił i radź sobie sam. Pisz po polsku to będzie dużo łatwiej [FACE WITH STUCK-OUT TONGUE AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Dlugin2
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 156
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Dołączył(a): 01.12.2011, 00:00
Firmware: 4.46 Habib mM 4.46

Sponsorzy

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez szczepan77 » 12.01.2014, 23:28

Szkoda słów !

Jeżeli ktoś będzie chciał skorzystać z mojego poradnika to na pewno sobie poradzi !

Temat uważam do zamknięcia...
Jeśli Pomogłem Kliknij Na Łapę ;)
Avatar użytkownika
szczepan77
Banned
Platinum Member
 
Posty: 496
Lokalizacja: Pandora
Podziękował : 16 razy
Otrzymał podziękowań: 80 razy
Dołączył(a): 21.07.2013, 12:05
Firmware: REBUG 4.65 COBRA7.03

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez magoxe » 14.01.2014, 19:36

Wasze poradniki nie daja rady. Ten podany przez Yellow tez nie ale przynajmniej w komentarzach konczy sie pytaniem ktore i tutaj moglbym zadac: jak przerobic savy gdy nie ma ID profile ? A pytania Yellow rozumiem wiec chyba wasza umiejetnosc czytania ze zrozumieniem lezy :facepalm:
Zatem czy ktos inny kto umie czytac ze zrozumieniem mial ten problem i udalo mu sie go rozwiazac?
magoxe
Newbie
 
Posty: 2
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 24.12.2013, 23:38
Firmware: 3.55 habib

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez marciniak » 14.01.2014, 20:02

magoxe napisał(a):Wasze poradniki nie daja rady. Ten podany przez Yellow tez nie ale przynajmniej w komentarzach konczy sie pytaniem ktore i tutaj moglbym zadac: jak przerobic savy gdy nie ma ID profile ? A pytania Yellow rozumiem wiec chyba wasza umiejetnosc czytania ze zrozumieniem lezy :facepalm:
Zatem czy ktos inny kto umie czytac ze zrozumieniem mial ten problem i udalo mu sie go rozwiazac?


Jak ci nie pasują poradniki to znajdź sobie lepsze,każdy umie czytać ze zrozumieniem, widocznie ty nie umiesz sformułować dobrze pytania :>
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4304
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 518 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Odp: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez Dlugin2 » 14.01.2014, 22:06

magoxe napisał(a):Wasze poradniki nie daja rady. Ten podany przez Yellow tez nie ale przynajmniej w komentarzach konczy sie pytaniem ktore i tutaj moglbym zadac: jak przerobic savy gdy nie ma ID profile ? A pytania Yellow rozumiem wiec chyba wasza umiejetnosc czytania ze zrozumieniem lezy :facepalm:
Zatem czy ktos inny kto umie czytac ze zrozumieniem mial ten problem i udalo mu sie go rozwiazac?



To chyba Ty kolego masz problem czytania ze zrozumieniem. Robiłem według jednego i drugiego poradnika i wszystko mi śmiga.
Dlugin2
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 156
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 15 razy
Dołączył(a): 01.12.2011, 00:00
Firmware: 4.46 Habib mM 4.46

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez asasin » 23.01.2014, 16:38

Poradnik jest świetny i przejrzysty. A jeśli ktoś nie ma ID swojego profilu to sposób jest prosty. Należy skopiować jakikolwiek save z profilu na konsoli i wtedy w programie Brute Save wybieramy ten zapis jako wzór ID profilu. Jeśli nie wiecie jak to zrobić to można skasować program i zainstalować jeszcze raz (ja tak zrobiłem) bo wtedy przy 1 uruchomieniu jesteśmy proszeniu o uzupełnienie obu numerów. ID konsoli jest w multimanie, ID profilu podajecie z własnego save'a z konsoli i to w zasadzie wszystko. Dalej według poradnika
Avatar użytkownika
asasin
Gold Member
Gold Member
 
Posty: 150
Podziękował : 21 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 17.05.2011, 16:48
Firmware: ZERO 4.55
PSN ID: first_blood_24

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez barto28 » 10.04.2014, 19:43

ID konsoli jest w multimanie kolego możesz jaśniej? gdzie jest ten ID konsoli?
barto28
Newbie
 
Posty: 2
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 09.04.2014, 20:16

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez marciniak » 10.04.2014, 19:46

W informacjach o systemie w ustawieniach...
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4304
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 518 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez barto28 » 10.04.2014, 19:57

w informacji o systemie mam tylko : oprogramowanie systemu 4.55 , adres ip , adres mac i wolne miejsce na dysku
barto28
Newbie
 
Posty: 2
Podziękował : 1 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 09.04.2014, 20:16

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez marciniak » 10.04.2014, 20:05

To nie wiem gdzieś to musi być skoro kolega pisze że jest...
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4304
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 518 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez Dreduu » 20.11.2015, 18:20

szczepan77 napisał(a):Polecam programik Bruteforce Save Data jest tam wiele możliwości zmian pozycji, nie trzeba się bawić w jakieś śmieszne podmianki.

Użycie:

1. Klikasz lewym na dany SAVE, zaznaczy ci się na niebiesko.
2. Klikasz lewym na Decrypt PFD (patrz na dole pod poziomym paskiem przewijania), z menu tekstowego wybierasz Decrypt All Files, na końcu klikasz na TAK
3. Klikasz prawym na dany SAVE i z menu tekstowego na Unlock Save to work on any PS3 account i na końcu klikasz na TAK
4. Klikasz lewym na dany SAVE, zaznaczy ci się na zielono.
5. Klikasz lewym na Encrypt PFD (patrz na dole pod poziomym paskiem przewijania), z menu tekstowego wybierasz Encrypt Decrypted Files, na końcu klikasz na TAK

W tym momencie jeżeli wszystko zrobisz prawidłowo w pozycji Profile powinno być napisane BLANK, jeżeli tak jest, to tego Save możesz użyć na każdym Koncie PS3 !

Na końcu zgrywasz przerobione SAVE na pena: X:\PS3\SAVEDATA\BLES...
W PS3 wchodzisz Narzędzie Zapisanych Dany wchodzisz w pena i kopiujesz po przez :^:


Witaj
Zrobiłem tak jak napisałeś tylko, że na zielono wyskoczyło mi już po Decrypt All Files, przy account_id napisane BLANK, save poprawnie skopiowany jednak mimo wszystko w grze gdy chcę wczytać zapisany stan gry niestety go nie ma…
Przy Copy Protected jest napisane NO.
Dreduu
Newbie
 
Posty: 6
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 01.02.2013, 14:42

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez pio7 » 19.07.2016, 22:43

Odgrzebuję bo też chcę wstawić do gta v na kilka profili save'y ze 100% ukończonej gry i mimo że wszystko robię jak w opisie grę zaczyna się od pierwszego napadu offline. Jak to ogarnąć żeby od razu była rozgrywka fabularna?
pio7
Member
Member
 
Posty: 16
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 21.06.2016, 21:28

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez Cyqor » 20.07.2016, 07:12

Na jakim windowsie to robisz? U mnie było tak za na jednym laptopie niby wszystko okej ale save nie chciał działać. Zrobiłem na innym laptopie i zadziałało. Oba komputery są na WIN 7
Spróbuj na innym komputerze jeśli masz możliwość
PS3 SLIM 320GB CECH-2504B 0D Rebug 4.81.1 – Cobra 7.31 + PSNPATCH v2015.11A
PS4 Jet Black 750GB CUH-1116A OFW 4.71
Avatar użytkownika
Cyqor
Moderator
Moderator
 
Posty: 1983
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 250 razy
Dołączył(a): 22.11.2012, 21:51

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez pio7 » 20.07.2016, 17:11

Sprawdzę na drugim laptopie skoro tak.
A czy jak mam na jednym koncie ukończoną część gry to mogę po prostu skopiować save do innych swoich profili i będzie działać??

A może ktoś ma gotowe save odblokowane tak że działa na każdej konsoli?
pio7
Member
Member
 
Posty: 16
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 21.06.2016, 21:28

Re: kopiowanie savow miedzy profilami PS3

Postprzez DawidB » 20.07.2016, 19:31

Jak masz zmodowany EBOOT to save od gry nie zadziala. Nawet jak w DEBUG uruchomisz fake save data
Sa­ma wie­dza nie wys­tar­czy, trze­ba jeszcze umieć ją stosować.
Johann Wolfgang Goethe
Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
pomagam w gtaV online (moderacja) - PM
Avatar użytkownika
DawidB
Team
Team
 
Posty: 1067
Lokalizacja: na końcu
Podziękował : 17 razy
Otrzymał podziękowań: 148 razy
Dołączył(a): 25.08.2015, 12:06
Firmware: REBUG 4.76.1 D-REX

Poprzednia strona


  • Sponsorzy

Powrót do Poradniki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2017
cron