Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Jaki dysk wybrać ?

Gotowe tutoriale, poradniki i odpowiedzi na F.A.Q.
  • Sponsorzy

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez sajmer » 13.11.2014, 18:28

habbib/cobra 4.65 1.02 to nie wina softu , ten dysk nie był tez widziany w xbox360 co dziwniejsze dysk wygrzebałem i przełożyłem do obudowy po WD i zadziałało. Widać elektronika interfejsu SATA-USB jest inna u tych 2 firm.
sajmer
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 29
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 4 razy
Dołączył(a): 22.09.2014, 09:08
Firmware: OFW 3.55

Sponsorzy

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Demon09 » 28.11.2014, 20:09

Witam. Czy te dyski będą widoczne przez ps3 bez żadnego problemu z zasilaniem czy szukać czegoś z zasilaniem zewnętrznym?
http://www.euro.com.pl/dyski-twarde-zew ... 0abk.bhtml
http://www.euro.com.pl/dyski-twarde-zew ... arny.bhtml
Demon09
Newbie
 
Posty: 2
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 30.08.2014, 14:21

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Konr@do » 03.12.2014, 15:14

Oczywiście będą, ale za tą cenę lepiej znajdź jakiś 2TB, a nie 500gb ;)
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
 
Posty: 2636
Lokalizacja: Kraina Darmowych Linków
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 401 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez ari9217 » 22.04.2015, 15:18

To 200zl za dysk 500gb to duzo ? Jakie sklepy polecacie ?
ari9217
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 38
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 18.08.2013, 11:19

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez marciniak » 22.04.2015, 15:30

Pewnie ze dużo ,sklepy markowe najlepiej euro agd i tego typu.
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4131
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 520 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Dumasher » 28.05.2015, 22:40

Ja polecam proline, wszyscy znajomi,rodzinka kupujemy tam podzespoły do kompa i różnego rodzaju rzeczy do kompa, Ja kupiłem tam dysk 2tb do konsoli za 300 zł podajże, polecam bo gry dużo ważą :)
Dumasher
Banned
Silver Member
 
Posty: 45
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 13.01.2014, 01:35

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Widget » 01.06.2015, 00:11

Widget
Member
Member
 
Posty: 10
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 31.05.2015, 22:39

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Konr@do » 01.06.2015, 14:24

Nada się, ale jak za tę cenę, to lepiej odrobinkę dorzucić i kupić od razu 2GB na przyszłość.
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
 
Posty: 2636
Lokalizacja: Kraina Darmowych Linków
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 401 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Widget » 01.06.2015, 15:53

TO prawda,że do PS3 SLim maksymalnie wejdzie dysk wewnętrzny do 1 TB?
BO znalałem ciekawy dysk za podobną cene jak tamten 500 GB dobry by był,nie byłby za wolny itp
http://allegro.pl/nowy-dysk-wd-blue-1tb ... 43042.html
Widget
Member
Member
 
Posty: 10
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 31.05.2015, 22:39

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Grubas93 » 28.06.2015, 15:02

Mam pytanie taki moze byc? http://olx.pl/oferta/dysk-zewnetrzny-50 ... 1b45e45b56
zalezy mi na dobrym dysku ale tez zalezy mi na niskim koszcie max do 130zl. jesli macie jakies linki do takich tanszych poprosilbym i najlepiej jak by mial 500gb bo wtedy sie duzo gier zmiesci
Grubas93
Member
Member
 
Posty: 13
Lokalizacja: Konin
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 25.03.2015, 22:15
Firmware: Cfw 4.55 v1.00

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez marciniak » 28.06.2015, 15:25

Firma mało znana jak chcesz to ryzykuj,ja już bym wolał kupić używany ale markowy :wink: .
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4131
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 520 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Grubas93 » 28.06.2015, 15:34

ale uzywane moga miec bad sektory nie? masz moze jakis link do taniego i dobrego? a moze ktos tutaj ma na sprzedaz jakis dysk
Grubas93
Member
Member
 
Posty: 13
Lokalizacja: Konin
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 25.03.2015, 22:15
Firmware: Cfw 4.55 v1.00

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez marciniak » 28.06.2015, 15:37

Niby tak ale nie zawsze :wink: jak chcesz to bierz jakiś tani i nowy ,gwarancja zawsze jest.
Nie pomagam na pw.
Avatar użytkownika
marciniak
Elite
Elite
 
Posty: 4131
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 520 razy
Dołączył(a): 27.11.2011, 16:48
Firmware: CFW.REBUG 4.80 COBRA

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez t212ruman » 28.06.2015, 15:44

To jest dysk od dekodera NC+,cena w normie ,zawsze co nówka to nówka :wink:

Ps:Dowiedz się od sprzedawcy ,czy idzie ten dysk sformatować pod windą.
Z innego forum
Podobnie wygląda sprawa z dyskami N-Boxa. Nie idzie zgrać materiałów na PC. Dysk jest widziany przez system jako urządzenie, ale nic poza tym nie da się z nim zrobić - format, programy (nawet te drogie) nie potrafią wyciągnąć hasła.
Avatar użytkownika
t212ruman
Moderator
Moderator
 
Posty: 906
Podziękował : 6 razy
Otrzymał podziękowań: 149 razy
Dołączył(a): 05.11.2014, 21:24

Re: Jaki dysk wybrać ?

Postprzez Grubas93 » 29.06.2015, 13:19

to jednak poszukam czegos normalnego :D

Albo zobaczcie te :
http://allegro.pl/dysk-zewnetrzny-vaio- ... 25578.html
http://www.loombard.pl/produkt/4544959/ ... cs-500-gb/
http://www.loombard.pl/produkt/3952853/ ... zny-500gb/
http://www.loombard.pl/produkt/4554575/ ... -usb-w-pu/
http://www.loombard.pl/produkt/4611398/ ... ng-500-gb/
http://www.loombard.pl/produkt/4652396/ ... m500tcb/g/
http://www.loombard.pl/produkt/4536420/ ... 0-gb-etui/
i doradzcie bo jestem max zielony a musze miec dysk bo inaczej sobie nie pogram w inne gry :D
jak cos podawajcie ktores z tych linkow zebym wiedzial

-- 29.06.2015, 20:22 --

Prosiłbym o szybka odpowiedz bo chce juz jutro go zamowic.
http://www.loombard.pl/produkt/4092923/ ... xd5-500gb/
ten wyglada na dobry ale znalazlem takie cos na forum
http://forum.cdaction.pl/index.php?showtopic=117194
gosciu mial problem bo nie wiedzial jak sformatowac ale martwi mnie takie zdanie
"Wszystko działa, tyle, że trzeba utworzyć partycję nie większą niż 32 gb i wielkość jednego pliku nie może przekroczyć 4 gb ;]" to jak ja mam wtedy wrzucic gre z 16 gb? na raty mam wrzucac podzielic dzielaczem i na raty? bo juz tak robilem ale na pendriva 16gb
Grubas93
Member
Member
 
Posty: 13
Lokalizacja: Konin
Podziękował : 2 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 25.03.2015, 22:15
Firmware: Cfw 4.55 v1.00

Poprzednia stronaNastępna strona


  • Sponsorzy

Powrót do Poradniki

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2018