Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

Dragon age b.screen

Wszelkie pytania i problemy z kopiami gier na CFW
Regulamin działu
[b]W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu.
  • Sponsorzy

Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 20:34

Hej, wrzuciłem dziś dragon agre inkwizycja wersje EU 19 gb. Gra się uruchamia (wczytywanie trofea) i po tym pasku jest zawiecha czarny ekran. Odpalałem przez webmana i najnowszego mm. Jestem na cobra habib 4.70v2
Co tu zrobić ?:/
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Sponsorzy

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 20:43

próbowałeś zaznaczyć bd-mirior w mM ?
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 21:04

Tak dawałem tą opcję. Płyta również w napędzie ; /
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 21:06

to dograj update gry :)
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 21:07

Jak, skąd :P ??
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 21:20

podaj mi id gry :) to ci wstawie update
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 21:22

:) BLES01657 skąd dobra duszo masz update :)
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 21:31

Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.


Masz synu :P psn-stuff-1-81-t5312-105.html
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 21:44

Dziękuję dobry człowieku :razz: dobre cudo z tym psn stuff :-}
Zaraz bd pobrane i sprawdzam jak wyglada sprawa z updatem ;)

Nie wiem co jest grane.. po zainstalowaniu pkg zniknęła mi gra.. a miejsce na dysku ciągle zajęte :hammer:

@Wgl dziwna jazda.. w mm gry nie widzi, w webman także.. ale jak wejdę na webmam i folder PLAYSTATION3 to tam gra jest ale nie ma jej ikonki. Jak właczam to niby załadowało ale nie mam w xmp płyty by grę odpalić :hammer:
To jest update 1.6 tak wgl : )
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 22:15

1.06 bo innego nie masz do twojej wersji :wink: usuń update gry i zobacz może coś się źle wgrało
Narzędzia danych gry i masz tam update
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 22:18

Usunąłem już, problem ten sam.. śmieszne jest to że nie wiem jak teraz wywalić te 20 gb z dysku by ew na nowo ją wrzucić :p
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 22:20

ale masz na zew czy wew %-()
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 22:24

Gra była na dysku konsoli :p Nie ma gry, nie ma miejsca :D
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Szymek251 » 28.04.2015, 22:26

w mM mozesz ją usunąć :wink: a nie zaznaczyłeś w mM dysk wew ?
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: Dragon age b.screen

Postprzez Zizi921 » 28.04.2015, 22:32

Ten problem rozwiązany ;P gra sie przeniosła do głowego hdd0 ... sama sobie od tak :hammer:... przeniosłem do folderu gry i instaluje na nowo tego update'a

Udało się zainstalować się ten update 1.6 ale to także nie pomogło. Niby gra uruchamia, jest synchroniazacja trofeów i moment czarny ekran. Restart konsoli. Gra się normalnie zainstalowała.. nigdy takiego cyrku nie widziałem.
Usuwam instalkę i może niech się jeszcze raz zainstaluje.. Odpalałem na update 1.6 przez web i mm w mm był bd miror/i bez bd miror.. pobrał bym inna zwykłą wersję od np duplexa ale zanim ja pobiorę 20 gb.. nie ma dobrego źródła;/
w psn staff gry też nie ma.
Zizi921
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 46
Podziękował : 4 razy
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Dołączył(a): 13.12.2012, 16:05
Firmware: HABIB 4.46

Następna strona


  • Sponsorzy

Powrót do Backup

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

© 2010-2018
cron