Regulamin działu
W dziale Backup zabrania się tworzenia podwójnych tematów do jednego tytułu gry. Przed napisaniem tematu, należy użyć wyszukiwarki w celu lokalizacji istniejącego już tematu. Obowiązuje całkowity zakaz publikowania wszelkich linków do pełnych wersji gier.
witam mam takie pytanie mam gre dishonored BLES01675 lecz wszystko jest po francusku czy mozna cos z tym zrobic ??? czy da rade to jakas zmienic chociaz na jezyk francuski ???? z góry dziekuje ....
Macie może fixa do gry Dishonored BLES01674 ????????????????
[mod=budman9]Wszelkie problemy z grami czy fix'ami na CFW zamieszczamy w dziale BACKUP! Nieprzestrzeganie regulaminu grozi utratą możliwości pisania na forum. Dostajesz upomnienie.[/mod]
W folderze gry masz jakies pliki kojarzace sie z polskim lub z angielskim? Np:En, Eng, pl Jesli tak zrob kopie plikow i usun jezyk francuski. Jak nie podziala to z folderu francuskiego usun wszystko i wklej pliki z wybranego jezyka. I hope you will enjoy ;P
Witam otoz nam problem z ta gra laduje sie i nagle czarny ekran wychodzi do menu i pisze blad 8000.... mam cfw 4.46 habib i multiman w tej samej wersji co zrobic zeby chodzila prosze o pomoc