Strona wymaga obsługi JavaScript
Proszę włącz JavaScript aby kontynuować[ PS3-HACK.PL ]

DARMOWE IDPS

PSN, PSS, Multi, Konfiguracja

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez dziecko108 » 31.03.2014, 19:33

Rozumiem że wystarczy pobrać sen enabler i tam podmienić idps ?
Iczy to zadziała na cfw 4.55 rogero ?
dziecko108
Member
Member
 
Posty: 10
Podziękował : 0 raz
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 19.03.2013, 15:39

Sponsorzy

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez Konr@do » 31.03.2014, 19:40

Dokładnie tak :)
Obrazek
Avatar użytkownika
Konr@do
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
[*] R.I.P. 27.08.17 [*]
 
Posty: 2636
Lokalizacja: Kraina Darmowych Linków
Podziękował : 10 razy
Otrzymał podziękowań: 406 razy
Dołączył(a): 14.07.2011, 22:52
Firmware: Habib 4.46 Cobra
PSN ID: Konrado 359

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez berlios » 15.05.2014, 08:44

Mam idps i mac nowy i kolejny problem. Czy ktoś z Was wie, czy można zmienić je na stałe? Jak odpalam przez sen enabler i podmieniam dane plikami tekstowymi, to zmienia się idps, mac muszę zmieniać :o: po czym następuje automatyczny restart i ustawienia wracają do starych. Raz niby na chwilę pojawił się PSN ale w dalszym ciągu jestem bezsieciowy :hammer: dodam, że utworzyłem nowe konto na nowym mailu.
Avatar użytkownika
berlios
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 22
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 27.04.2013, 21:24
Firmware: rogero 4.30

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez Szymek251 » 15.05.2014, 15:47

chwilowo nie ma możliwości zmiany idps na stałe za pomocą jakiegoś programu typu PKG itp. Jest możliwość zmiany na stałe
ale to trzeba mieć dump pamięci i zmienić czyli bez specjalnego programatora nie da rady :)
Pierwszym krokiem jest plyta w napędzie. Drugi: włączanie MM i zaladowanie gry. Trzeci: włączenie SENa i kolejno; R1->R2 pikniecie -> X R2 pinkiecie -> X a następnie krzyżyk.
cygor :wink:
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez berlios » 15.05.2014, 16:47

no właśnie tak robię i przy wychodzeniu z sen'a bez restartu dane są zmienione ale jako tako nie mogę grać on-line chociaż nowe konto na psn jest, wiadomo wszystkie gry na drugim użytkowniku od początku. Nie wiem już co z tym zrobić
Avatar użytkownika
berlios
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 22
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 27.04.2013, 21:24
Firmware: rogero 4.30

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez Szymek251 » 15.05.2014, 17:04

Mam nadzieję że masz nie zbanowane idps i w odpowiednim pliku czyli ConsoleID.txt i tu wklejasz
i tak musisz mieć odłączony neta w konsoli wybierasz gre tak jak w góry kombinacja i później wszystko robisz w sen enabler i dopiero podłączasz internet do konsoli w próba łączenia .
aa właśnie jaki komunikat ci się pojawia na ekranie przzy próbie ?
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez berlios » 15.05.2014, 18:20

dostałem bana ale kupiłem od spoxa nowe numery więc te są w 100% czyste, później sprawdzę bo teraz z głowy nie pamiętam błędu..
Avatar użytkownika
berlios
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 22
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 27.04.2013, 21:24
Firmware: rogero 4.30

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez Proxxiu » 20.05.2014, 22:26

zmieniając PS ID unikam pana na moje orginalne consoleid?
Proxxiu
Member
Member
 
Posty: 15
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 24.12.2013, 21:27
Firmware: 4.55 Rogero/OFW 4.55

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez Szymek251 » 21.05.2014, 15:39

tak jak podmienisz to podmienione id zostanie zbanowane i możliwe że konto ale twoje prawdziwe id zostanie czyste :)
Jeśli pomogłem to możesz podziękować :) ...
Avatar użytkownika
Szymek251
Elite
Elite
 
Posty: 1907
Lokalizacja: Kalisz
Podziękował : 8 razy
Otrzymał podziękowań: 341 razy
Dołączył(a): 06.04.2013, 21:17
Firmware: OFW REBUG

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez MEGATRON24 » 21.05.2014, 16:13

A nie przypadkiem za pierwszym razem na konto a dopiero potem tylko ID ? Tak sporo osób gada
#GloryBoyz #300 #3Hunna
Avatar użytkownika
MEGATRON24
Diamond Member
Diamond Member
 
Posty: 322
Lokalizacja: Who cares about it ?
Podziękował : 23 razy
Otrzymał podziękowań: 22 razy
Dołączył(a): 31.01.2014, 20:23
Firmware: HackPS 4.70.2 DEX
PSN ID: Rapid_PilotX

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez Cyqor » 21.05.2014, 18:53

Dostałem dwa razy bana na konto i żeby tego było mało to nie hakowałem niczego. Na pierwszym koncie odpaliłem GTA V online a na drugim już bardziej bezpieczne produkcje a ban i tak mnie spotkał drugi raz.. Nie ma reguły.
PS3 SLIM 320GB CECH-2504B 0D CFW FERROX 4.82 COBRA 7.53 CEX + PSNPatch 2017.02/B
PS4 Jet Black 750GB CUH-1116A OFW 7.00
Avatar użytkownika
Cyqor
Elite
Elite
 
Posty: 2295
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 309 razy
Dołączył(a): 22.11.2012, 21:51

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez MEGATRON24 » 25.05.2014, 23:05

Dzwine, ja hakuje GTA 4 , EFLC , CoD 4 (RIP) i MW2 i pare innych gier włączając w to trofea na UH-60_RapidPilot. Jade na tym koncie od lutego bez bana, na ukrytej konsoli z ARCH , moja druga to DEX ITA ale nie korzystam z niej online
#GloryBoyz #300 #3Hunna
Avatar użytkownika
MEGATRON24
Diamond Member
Diamond Member
 
Posty: 322
Lokalizacja: Who cares about it ?
Podziękował : 23 razy
Otrzymał podziękowań: 22 razy
Dołączył(a): 31.01.2014, 20:23
Firmware: HackPS 4.70.2 DEX
PSN ID: Rapid_PilotX

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez GNT » 08.06.2014, 11:38

MEGATRON24 napisał(a):Dzwine, ja hakuje GTA 4 , EFLC , CoD 4 (RIP) i MW2 i pare innych gier włączając w to trofea na UH-60_RapidPilot. Jade na tym koncie od lutego bez bana, na ukrytej konsoli z ARCH , moja druga to DEX ITA ale nie korzystam z niej online


Jak odpaliłeś COD 4 MP? Mi wyskakuje error
Jeśli pomogłem kliknij w górnym prawym rogu Obrazek a nie pisz dzięki :)
Avatar użytkownika
GNT
Donators
Donators
 
Posty: 595
Lokalizacja: Poland
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 63 razy
Dołączył(a): 12.01.2012, 18:22
Firmware: HABIB/Cobra 4.84

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez xxxsssxxx » 10.06.2014, 14:35

Czy jest jakiś, „magiczny” program na PC, który jest wstanie weryfikować (najlepiej hurtowo) poprawność wygenerowanych IDPS?

X.
xxxsssxxx
Silver Member
Silver Member
 
Posty: 21
Podziękował : 3 razy
Otrzymał podziękowań: 0 raz
Dołączył(a): 10.04.2014, 13:55

Re: DARMOWE IDPS

Postprzez GNT » 13.06.2014, 17:06

IDPS:
Kod: Zaznacz cały
Uwaga! Materiał widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników. Kliknij tutaj aby zobaczyć.
Jeśli pomogłem kliknij w górnym prawym rogu Obrazek a nie pisz dzięki :)
Avatar użytkownika
GNT
Donators
Donators
 
Posty: 595
Lokalizacja: Poland
Podziękował : 9 razy
Otrzymał podziękowań: 63 razy
Dołączył(a): 12.01.2012, 18:22
Firmware: HABIB/Cobra 4.84

Poprzednia stronaNastępna strona


  • Sponsorzy

Powrót do Online

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

© 2010-2019
cron