Dobrze konsola ma być odłączona od neta ale tego po kablu bo po wifi nie była podłączana Czyli będzie okej ? Sorki że tak piszę ale no zielony jestem a nie chce nic spierd@lic REBUG TOOLBOX 2.02.12 FULL coś z tym robić czy mogę to odpuścić ? I czy na pewno ma być PS3UPDAT.PUP czy update.PUP
W ustawieniach konsoli masz informacje o podłączeniu internetu. Wystarczy, że ustawisz na wyłączone. Zainstaluj Rebug Toolbox FULL bo w nim włączasz pluginy. PS3UPDAT.PUP - tak powinno być.
Sama wiedza nie wystarczy, trzeba jeszcze umieć ją stosować. Johann Wolfgang Goethe Jeśli pomogłem kliknij w "łapkę" podziękuj (prawy górny róg)
Za ten post autor DawidB otrzymał podziękowanie od
A czy przypadkiem nie powinienem podać jej tego rebug 4.81 z recovery menu ? bo czytam wątki i już sam się plącze. I ostatnie pytanie jak wchodzę w multimana i tam pisze w ustawieniach multiman w wersji 4.80 więc bez problemu mogę wgrać REBUG 4.81.2 CEX na to co jest ?
Panowie dysk zamontowany konsola kazała się połaczyć z padem przez kabel i potem wybrałem start + select ale piszę że dane są uszkodzone o co chodzi ? Dane sa uszkodzone (8002f255)
Wszystko poszło tylko problem taki że nie mam multimana tzn mam taki folder Moje gry (ładuj gry webmanem) i mam tego Rebug Toolbox FULL ale brak multimana żebym mógł gry przerzucać itp co teraz ?